-
Zvala sam svog privatnog gin. i čovjek je rekao da može biti ali i da ne mora ništa biti. On ništa nije vidio i baš se je uznemirio zbog njihovih izjava, kako mogu tvrditi bilo što. Čak je tražio da mu kažem njihova imena.Iako kaže da se endometrioza ne treba uvijek vidjeti na ginekološkom pregledu, što sam i ja shvatila. On me već dobro poznaje pa mu je žao što su me uznemirili vjerojatno bez razloga i smatra da trebam sve zaboraviti, opustiti se itd.
Kad sam bila kod njega na pregledu vidio je u C. Douglasu malo slobodne tekućine, ali on je rekao da je to jedan od znakova nedavne ovulacije, uz naznačeno trolinijski endometrij, desno corpus luteum, jer je u desnom jajniku bila ovulacija. Rekao mi je da su svi znakovi nedavne ovulaciju tu, prethodno navedeni, a bila sam kod njega 17-ti dan ciklusa, što se i poklapa.
Ali mene sad muči što je tini napisala da su njoj tako utvrdili endometrizu, mislim po toj tekućini u douglasu.
Zatim sam ga pitala za Ca 125 i rekao je da je to skroz nepouzdano.
I konačno za magnetsku, rekao je da to nije loše, da se može sve lijepo vidjeti, ali endometriozne nakupine samo ako su minimalno veličine 1cm, ispod toga ne.
Znate li kolike budu te nakupine stanica obično veličine!?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma