Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: uzv kukoma u Klaićevoj

Datum pristupanja
    May 2005

Početno uzv kukoma u Klaićevoj

Drage mamae !

Ovih dana neumorno zovemo Klićevu bolnicu kakao bi smo narućili našeg Jana-Renata na uzv kukova i nakon neznam koliko poziva uspijemo dobiti vezu da bi se razoćarali naime u Klaićevoj do daljnjega ne narućuju za uzv kukova zbog nedostatka ljiećnika , s obzirom da je to jedina djećija bolnica za cijelu Hrvatsku .
    Kako nam je taj uzv jako bitan za zdravlje našeg malog anđela odlućili smo to napraviti privatno . Naj povoljnija pedijatrijska ordinacija koja to radi je ordinacija Dr. Saše Tiefenbacha u Petrinjskoj , kod njega pregled i uzv stoje 250 kn
    Javnjamo svoje iskustvo nakon povratka sa kontrole .
    Ps: HZZO ne refundira troškove pregleda .

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

u splitu privatno košta 80 kuna :?
    kako u zagrebu toliko?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A Šalata?

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mi smo svojedobno bili na Šalati. Naručili se bez problema, obavili brzo. Kako su bila u to doba naručena uglavnom veća djeca, bebe (nas i još jednu) uzeli su preko reda. Baš jedno lijepo iskustvo!

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

moja preporuka ide Šalati - izvrsni doktori i bebe relativno brzo dodju na red

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

isto kao mama-28 i anledo,preporucam salatu

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Meni je i teta koja sre javila u Klajićevoj preporučila da pitamo pedicu dal možemo ići na Šalatu. Ne kužim zašto je moram pitati i dal mogu ići bilo gdje pošto imam uputnicu.

Ariens avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nama je uvijek na uputnici pisalo u koju bolnicu se moramo javit. Ukoliko na uputnici pise Klaiceva ne mozes otici na Salatu - tj pedijatrica treba ispraviti uputnicu.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

HZZO ti neće refundirati troškove ako postoji druga bolnica u kojoj taj pregled možeš obaviti.
    Osobno s ortopedima u Klaićevoj nisam previše zadovoljna, možda jesu stručni, ali mi smo svaki puta bili prije vani nego unutra, o dodatnim pitanjima da ne pričam. Kad smo bili radi kukova, s oboje klinaca sam bila unutra toliko dugo kolio je trajao ultrazvuk i koliko mu je trebalo da vikne 'široko povijanje', čak smo ih svlačiti i oblačiti morali u čekaoni.
    Kad sam s malom bila radi stopala ista priča, pregled 20 sekundi, presuda ortopedski ulošci. Iznervirana i nezadovoljna otišla s njom privatno, osim što joj je dooobro ispregledao i izvrtio stopala, gledao ju je kako hoda, normalno, na prstima, na petama, skače, kakav joj je stav kad stoji, čuči, kleči... pokazao vježbe i naravno da ne nosimo ortopedske uloške. I odgovarao na moja pitanja.
    Ne zagovaram privatnike, ako od svojeg 'socijalnog' liječnika dobijem zadovoljavajući tretman ne dam novce za privatnike (ipak imam pola međimurske krvi ), ali ako svom djetetu mogu pomoći brže i bolje kod privatnog liječnika, i ako si to u tom času mogu priuštiti, ne pada mi na pamet na djeci štediti.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

uglavnom sve radim kod privatnika, više mi vrijede moje vrijeme i živci. Uostalom smiješno mi je kad netko priča koliko su privatnic skupi, a svaki npr. drugi mjesec ide kod frizera i za pramenove i šišanje ostavlja najmanje 300 kn....

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: uzv kukoma u Klaićevoj

[quote="vlatkapeno"] Javljamo svoje iskustvo nakon povratka sa kontrole. [quote]

Javi obavezno kako je prošlo, baš me zanima! I mi ćemo to obaviti privatno u ZG, samo nisam imala pojma gdje bismo otišli. Sad znam - hvala

Inače mi smo se naručili u Klaićevoj za 14.11. što mi je prestrašno, jer će tada mali biti preko 3 mjeseca i to mi je užasno dugo za čekati. Sat termina nismo dobili pa slutim da se dođe ujutro, a dođe na red tko zna kad. Ima i to svoju cijenu pa zato biram privatnika. Javim i ja svoja iskustva, naravno.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nasa ped.ni ne salje prije navrsenih 3 mjeseci,radi okostavanja bedrene kosti.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mi smo UZV kukova obavili kod Sase Tiefenbacha i bili zadovoljni (ljecila sam tenis lakat kod njega tako da sam se njega prvo sjetila). Nije mi zao kn 250,00, racun cuvam za prijavu poreza (neznam dali ce mi se ista priznati od toga).

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Maxime prvotno napisa
    Mi smo UZV kukova obavili kod Sase Tiefenbacha i bili zadovoljni (ljecila sam tenis lakat kod njega tako da sam se njega prvo sjetila). Nije mi zao kn 250,00, racun cuvam za prijavu poreza (neznam dali ce mi se ista priznati od toga).
    ako je na djetetovo ime, ne priznaje se

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Racun je na moje ime, dijagnoza na ribicino ime. Ustedit cemo na maminoj frizuri i krpicama - bitno da je principessa zbavila UZV i da je zdrava i sretna

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma račun je bitan

Datum pristupanja
    May 2005

Početno uzv kukova novosti

Drage mamice !

Evo kao što sam i obećala javljamo se nakon pregleda i uzve-a kukova . Pregled je prošao bez problema doktor se malo šalio sa malenim ali on to baš i nije prihvatio bio je censrav i nemiran . Doktor je rekao da su kukovi moj malca savršeni i da nema potrebe za širokim povijanjem ali da i dalje radimo vježbice . Dobili smo i savijet o kupnji prvih cipelica , rekao je da nema potrebe kupovati cipelice sa anatomskim uloškom jer su djećija stopala spuštena do 3. godine no to sam ja znala također nam je rekao da ne koristimo hodalicu već da ga ućimo hodati bez nje sve u svemu njegov savijet je da pustimo malošu da se sam razvija prema svom ritmu .

Eto to i ova pretraga je dobro prošla moj mali Jan-Renato je
    sasvim zdrava bebica .
    Prekosutra idemo na probir sluha u Klaićevu zanam da će i ta
    pretraga biti ok.
    Evo to su vijesti za sada pišemo uskoro .
    Svim bebaćima i njihovim mamicama šaljemo velike puse .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •