-
Muks, jel i pohvalis?
Ja sam uvijek u blizini kad se pisu zadace. Mislim da je puno ljepse raditi kad imas druge oko sebe, nego kad si sam u svom kutku. Zato vjerojatno i vecina djece koja su u boravku bez problema napisu cijelu zadacu prije neg dodu doma. Ja cesto odem u kafic radit na necemu (inace radim od doma) jer mi je za koncentraciju bolje da imam ljude oko mene, opusta me da u malim pauzama u razmisljanju (koje su mi neophodne) o onom na cemu radim, mogu mozak i prvenstveno osjetila okrenut prema necemu neobaveznom i nevezanom za ono sto radim.
Osim toga, sudjelovanje u pisanju zadace, ne u davanju odgovora ili tjeranja da se zadaca napise ovako ili onak, vec u pokazanom interesu za ono sto dijete radi i pruzanja savjeta kad se za njima pokaze potreba, je u stvari, po meni, i jedna od osnovnih poanta zadaca. To je savrsena prilika za povest razgovor s djetetom o tome sto rade u skoli, dobit sliku kako se dijete nosi s gradivom, o njegovom nacinu razmisljanja, nacinu ucenja - savrsena prilika za ucenje i za dijete i za roditelja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma