-
Samo jedno znam da treba biti jako oprezan u ovakvim stvarima. Kao prvo ja ovdje vidim da se puno toga radi o nekakvim činjenicama, kada dođete kod bilo koga iz kadrovske službe, vaše činjenice moraju biti donekle utemeljene, a ne rakla- kazala. Nije zgodno niti lako pokrenuti ovakvu proceduru, jer kad je pokrenute to je velika lavina, ona ide dalje bez obzira što bih vi katkad i stali. Školska djeca su pogotovo te dobi jako nepredvidiva, spremna na sve i svašta, neobuzdana, povodljiva, čudna, živahna, hiper aktivna, zavidna, pa čak poneka kako znamo čuti zločesta, ili nasilna :/ ja taj izraz baši ne volim za dijete malo. Jer svaku vrstu emocije koju dijete pokazuje bilo pozitivnu ili negativnu u takoj maloj životnoj dobi nije njegov proizvod već preslikani proizvod nečijeg drugog ponašanja.
Kako god vi/mii išli zaštiti svoje dijete od tog "nasilnog" djeteta, tako isto i pravobraniteljica može zaštiti to dijete, jer često puta djeca niti znaju kako i zašto se u školi treba ponašati, jer to možda nije imalo gdje naučiti ili od koga naučiti.
Svakako inzistirati na učiteljici u suradnji sa ped. i psih, i naravno s roditeljom sa druge strane, ukoliko je moguće, upozoriti i pokušati na jedan miran i ljudski način riješiti situaciiju, bez priljepljivanja bilo kakvih etiketi bilo kojoj strani, jer ta djeca će i dalje ići zajedno u školu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma