Ne učiteljica nije željela razgovarati, rekla je da oni nemaju problem i isto se postavila i na roditeljskom.

Situacija s disciplinom se popravlja dok je uciteljica u razredu ali je i dalje kriticno kad nisu u razredu. Iv kaze da je umoran od odmora u skoli ???(moj Iv je u komi zbog atmosfere i situacije u razredu pa sam se narucila kod psihologa jer se ja s ovim ne znam nositi).

Planiram dati 3 mjeseca vremena koliko uciteljica tvrdi da je period privikavanja, a za to vrijeme cu prikupiti dokumentaciju i informirati se, a onda krecem u akciju.
Nakon razgovora s psihologom cu vidjeti da li ima smisla ostati u skoli i boriti se ili odmah preseliti u drugu skolu, dok veca steta jos nije ucinjena. Inace skola ima problema s nasiljem jer ja redovito vidim djecu kako se mlate pred ulazom u skolu (npr. decko cca 3 razred sutne curicu iste dobi nogom u trbuh a nitko ne reagira,....)

Sve u svemu nije dobro, ali sam se smirila i uspjela Iv pomoci koliko sam znala i mogla. Moramo prezivjeti do 23. kad se nalazimo s psihologicom. Nadam se da cu onda biti pametnija.

Hvala na podrsci.