-
[quote="sorciere
pa, recimo da bih ja s tom učiteljicom obavila "razgovor" van radnog vremena, i van njenog radnog mjesta. da se "dogovorimo" o tome - tko ima problem...
ja sam uvijek za suradnju, ali da mi netko odbije pomoći na takav način - onda bih to drukčije riješila...
recimo da sam neke stvari rješavala s roditeljima, neke s učiteljicom, neke s ravnateljicom, neke su me spriječili
(ali je poruka odaslana vrlo živopisno
).[/quote]
E upravo tako nesto i planiram i to s uciteljicama pa s ravnateljem a istovremeno i s pismenim dopisom koji moraju urudzbirati da se vidi da sam reagirala. Ali da bi to napravila moram jako dobro nauciti gradivo, kako i sto se radi od zakona o skolstvu, do pravilnika o pedagoskim mjerama nadalje, a moram biti i na jasnom sto od skole zahtijevam odnosno sto mogu i imam pravo zahtijevati. Sljedeci tjedan planiram konzultirati i advokata.
Ali isto tako mislim (nisam sigurna ali zelim vjerovati da je tako) da uciteljica zeli sve rjesiti na svoj nacin i mislim da je fer da joj to dozvolim bez mog dodatnog pritiska. Taj prilagodbeni period od 3 mjeseca pustam a nakon toga planiram urgirati na svim razinama.
I moram priznati da mi je ovo jedna od najtezih situacija dosada jer se osjecam potpuno bespomocno, a vjeruj mi ja sam sve samo ne krhko i bespomocno stvorenje.
A sve to radim da vidim da li ima smisla ostati ovdje narednih 8 godina ili otici na polugodistu dok veca steta nije nanesena Iv psihickom zdravlju ( a i mom, jer za ovo stvarno nisam bila spremna).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma