maleni mi je pošarao garnituru od eko kože sa kemiskom .......sve sam pokušala ali nikako ne mogo očistiti: aceton, venish, razni detergenti...imate li vi možda kakav savjet??
maleni mi je pošarao garnituru od eko kože sa kemiskom .......sve sam pokušala ali nikako ne mogo očistiti: aceton, venish, razni detergenti...imate li vi možda kakav savjet??
Probaj maramicama za guzu..Meni je otislo s garniture od prave kože...
nažalost, ne ide....
kada smo kupovali kožni kut,rekla nam teta u dućanu da se jedino kemiska ne može očistiti sa kože.![]()
ajoj.....
I ja sam skinula sa prave koze. Debela masna crta od 20 cm i jos nekoliko manjih, tamno plava kemiska na bijelom dvosjedu, bode u oci, a dijete puca od ponosa i uziva u svojoj umjetnosti![]()
Nisam uspjela skinuti nikakvim deterdentom, nego spuzvicom iz DM-a koja se namoci i onda kako sa njom peres ona nestaje. Ne znam bolje objasniti i naravno ne znam kako se zove. Pakirano je u maloj kartonskoj kutiji (svjetlo zelena) po 4 komada.
E pa sa tim, ali jako blago, pa tako nekih pola sata![]()
Lakom za kosu, naspricaj i brisi laganim kruznim pokretima.
I moj je isto tako išarao našu fotelju,nešto smo uspjeli skinuti maramicama za guzu ,a ostatak je nestao sam s vremenom.
lakom za kosu i suhom maramicom
ili ove DM-ove ili iste takve Viledine.Zara01 prvotno napisa
ja sam skinula i one dječje pečate (skida i crvene i plave i zelene)
Ja predlažem da se ova tema stavi kao jako važna na vrh jer svakih par tjedana osvane ponovno s nekom drugom mamom koja traži pomoć.![]()
Ja sam prije pet godina slucajno posarala po jastuku od eko koze i probala sve i svasta, ali nista nije pomoglo.
Zvala sam i kemijsku cistionu , no ni oni nisu imali rijesenje![]()
evo ima i ovdje
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...ght=po%9Aarano
molim vas koristite pretraznik prije no sto otvorite novu temu
hvala
![]()
vileda miraclean spužva
Tinta od obične kemijske olovke bi morala ići dolje običnim medicinskim alkoholom. S bilo čega.