Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Učenički biseri

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Učenički biseri

Nedavno D. dolazi iz škole i smije se sve u šesnaest.Ja mislila dobio bar tri petice,a on će:"Danas pita nastavnica biologije S. gdje živi spužva ?A on će ko iz topa:U sudoperu!

Moj D. je uvijek bio jako iskren ,tako da iako smo pokušavali da mu objasnimo da to nije uvijek dobro nije puno pomoglo.U prvom razredu učiteljica briše ploču na kojem je bio zadatak, a D.ljut što nije stigao prepisat viče"Jesi li poludila,šta brišeš?Ja još nisam prepisao!"UH!!Bilo je kazne!

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Danas pita nastavnica biologije S. gdje živi spužva ?A on će ko iz topa:U sudoperu!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Tjasa je imala jedno tri godine...tek je ucila citati(kad bi bar sad imala toliko volje i zelje u skoli)...dotrci u kuhinju i pita:
    Mama jel Beograd blizu?
    ja kazem da je samo par sati autom...

na to ce ona, ne idemo vise same van jer je opasno..tamo zivi najopasniji tigar..

pitam ja koji??? :?

a ona ce Beogradski (bengalski ) tigar i on ti je jako opasan i najbrze trci....

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Beogradski tigar

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E, da, u ono malo vremena što sam provela radeći u školi, zapamtila sam dva genijalna bisera (7. razred- biologija):

1) Virusi izazivaju bakterijske bolesti
    2) Kritosjemenjače se razliku od golosjemenjača po tome što imaju - kralješnicu

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

kloklo me podsjetila na moje skolske dane

biologija, cudna profesorica, dolazila na posao sa autom i vozila 1300 (neznam koja je to marka onda bila)...nije znala reci ameba...nego uvijek amijebbba

i tako su je zvali generacijama...amijeba

kad je jednom kod nas pitala jednog decka iz razreda :"pomocu cega se krece amijeba?"

a on ko iz topa:"pomocu 1300!"

koja je to samarcina doletila sa dnevnikom (onda se jos to smijelo)...a ostalima zbog smijanja do suza neopravdan sat...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •