-
meni je na odjelu babinjača bilo super, prije godinu dana. al nije mi u stvari ništa trebalo od njih pa mi je bilo dobro da me niko ne dira. bile su sve ljubazne. ne mogu vjerovat da imate tako loša iskustva. donijele mi upute za izdajanje, piše Izvor: www. roda.hr
nisu mi baš dali da se šetam i skidam ctg, ali već sam bila pod kraj pa mi i nije bilo do toga. mislim da ovo jako ovisi o ekipi, jer su neke moje frendice doktori tjerali da se kreću. dok se nisam prebacila na stolčić. jako su se trudile oko međice, bez obzira na stolčić. klečale na strunjači bez problema, mazale i masirale. čekaju s rezanjem pupkovine, osim ako si Rh neg, onda hoće izvaditi malo krvi za analizu pa klemaju malo prije.
muž je bio stalno sa mnom, čak i u kupaoni, usred noći, osim prvog pregleda kod doc-a, kojem sam ja odmah pobrojala moje glavne želje. nisam ništa službeno odbila, ali su ipak poštovali.
u posjetu može doć ko hoće tamo van na hodnik, ako si ti u stanju do tamo doć. bebu im pokažu preko stakla. samo jedna osoba može službeno u sobu. nisu sve smjene jednako striktne.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma