zamjerki ima, ali ništa što nisam očekivala. nakon što sam izrecitirala što želim i što ne želim dr. koji je bio na odlasku (jer je bio dežuran) mi je rekao da sam prezahtjevna tj da previše tražim. to me nije ni najmanje pokolebalo da još deset puta ponovim ono što želim.
jedino što nisam dobila je stolčić jer se beba nije okretala kako treba (to mi je rekao tek pri kraju pa sam brzo odustala od pregovora jer sam već bila koma)
nisu me rezali, malo sam popucala, 4 šava na različitim mjestima jer je beba navodno malo zakačila svojom rukom unutrašnjost tj. sluznicu. već nakon tri sata sam normalno hodala i sjedila i osjećam se puuuno bolje nego prvi put.
cijeli tok porođaja je bio bez ikakvih intervencija, tiskala sam kada mi se tiskalo, pila vode, nisam baš bila za šetnju. došla sam skroz otvorena ali beba se nije spuštala pa smo još neka dva sata pričekali dok nije ugledao svjetlost dana.
rodio se dečko s 4 kg. odmah su mi ga stavili na trbuh, čekali su da pupčana prestane pulsirati, dali tati da ju prereže, bebača malo oprali i opet mi ga vratili na prsa.
osoblje je bilo ljubazno i fer na oba odjela. na trećem katu bi po mome mišeljnju mogli više pažnje posvetiti edukaciji i kontroli dojenja. prođu oni po nekoliko puta na dan, pitaju da li je sve ok, da li znate ovo ili ono, ali cure uglavnom odgovore kako sve štima iako su se žalile na mnoge stvari. one koje su tražile pomoć i savjet su to i dobile.

ttražila sam da izađem dan ranije, pustili su me naravno uz potpis.

sve u svemu zadovoljna sam, i tko zna, možda za koju godinu sve opet ponovim