Pokazuje rezultate 1 do 50 od 183

Tema: rodilište Pula

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    smrdljiva čarapa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja imam dobro iskustvo sa pulskim rodilištem.
    Došla sam u rodilište kasno navečer kad su trudovi već bili gusti, pregledali su me i poslali odmah u rađaonu gdje sam rodila za sat vremena.
    Sa mnom je mm bio cijelo vrijeme i dvije babice (nije bilo gužve), mogla sam piti, ponudili su mi epiduralnu (ali sve je išlo jaaako brzo pa nije imalo smisla iako su mi već izvadili krv - rekli su da je tako uobičajeno) a liječnik mi je samo napravio 2 šavića. Svi su bili izuzetno pristupačni i bebu sam dobila odmah na prsa i bila je sa nama cijelo vrijeme (više od sat vremena prije neko smo išli na odjel).
    Jedinu zamjerku imam na nemar dežurne liječnice koja mi nije došla reći razloge zašto mi dijete nisu donjeli cijelu noć i cijelo jutro (zbog izuzetno brzog poroda imao je problema sa disanjem pa su ga prebacili na pedijatriju u inkubator). Tako da sam satima ležala u krevetu čekajući neku vijest, a sestre nisu znale ništa i ugl. me ignorirale. To je bio i najružniji period jer majke koje zbog nekog razloga nakon poroda ostanu bez djece, premjeste u zasebnu sobu pa si tamo suočen sa žalošću i tugom što dijete nije sa tobom.
    Doktorica koja je iduća došla u smjenu je bila vrlo profesionalna i sve ispravila isprikom, tako da sam uz inkubator bila koliko sam željela, izdajala se a oni su mu davli, a kasnije sam još 7 dana bila sa njime na ped. gdje smo se fino uhodali u dojenju i njezi uz pomoć jaaaako dobrih sestara na pedijatriji.
    Ja pulsko rodilište svima preporučujem

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam imala nekih zamjerki, ali uglavnom sam se osjećala dobro tamo, sjećam se da sam tada (prije dve godine) rekla da bi mogla i treće tu rodit, sad mi dođe da puknem od smijeha!

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

evo...i od mene par riječi...
    kad je u pitanju pulsko rodilište, ikoliko želite prirodan porod, tada ste u milosti ili nemilosti ekipe koja vas zadesi. znači, ne možete znati hoćete li moći roditi prirodno. to je tragedija. tako se divno reklamiraju na tečaju...prije dvije godine dobili su i stočić...ma sve super...ALI...veliko ALI ukoliko naletite na staru gardu pulskih ginekologa..pozdravite se s prirodnim porodom. to je surova realnost. na sam spomen meni su se počeli smijati, i rekli da toga nema, da sam mogla ostati roditi kući. nisam dala da mi prokinu vodenjak, ni da mi daju drip...tu su problemi lagano započeli...a osim toga...zadesila me i divna babica...kad sam joj rekla da bi rodila na stolici, rekla mi je da ona na stolici ne porađa jer je bole leđa, i da ukoliko se ona sagne...više je nitko ne digne...ma mislim, treba razumjeti ženu...
    eto, toliko od mene. ne kažem da nema lijepih poroda. zaista ima. ali jadno je što ovisite o tome na koga ćete naletiti. tako da plan ne znači ništa...eto..drugo ću roditi doma...fino su me savjetovali...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •