evo...i od mene par riječi...
kad je u pitanju pulsko rodilište, ikoliko želite prirodan porod, tada ste u milosti ili nemilosti ekipe koja vas zadesi. znači, ne možete znati hoćete li moći roditi prirodno. to je tragedija. tako se divno reklamiraju na tečaju...prije dvije godine dobili su i stočić...ma sve super...ALI...veliko ALI ukoliko naletite na staru gardu pulskih ginekologa..pozdravite se s prirodnim porodom. to je surova realnost. na sam spomen meni su se počeli smijati, i rekli da toga nema, da sam mogla ostati roditi kući. nisam dala da mi prokinu vodenjak, ni da mi daju drip...tu su problemi lagano započeli...a osim toga...zadesila me i divna babica...kad sam joj rekla da bi rodila na stolici, rekla mi je da ona na stolici ne porađa jer je bole leđa, i da ukoliko se ona sagne...više je nitko ne digne...ma mislim, treba razumjeti ženu...
eto, toliko od mene. ne kažem da nema lijepih poroda. zaista ima. ali jadno je što ovisite o tome na koga ćete naletiti. tako da plan ne znači ništa...eto..drugo ću roditi doma...fino su me savjetovali...