Pokazuje rezultate 1 do 50 od 183

Tema: rodilište Pula

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ema1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ivana - potpuno se slažem s tobom.
    Uopće nije mjerljiva razlika između 3 i 5 kata... ma ni 4 patologije.
    Ja sam mjesecima visila na patologiji i kad sam rodila i došla na 3, to je bilo kao nebo i zemlja (beba je od poroda bila na 5 sljedećih mjesec).
    Dvije žene, jedna niža crne kose i jedna jača su bile normalne i drage. Ostalo je bilo za .
    Moja cimerica je vrištala da netko dođe kada me uhvatio epileptični napad, jel netko došao? Ne.
    Onda se ona (rodila na carski), odgegala do njihove sobe, gdje se dimilo naveliko i počela vikati na njih. Nemam teksta stvarno.
    Nije to samo jedan primjer.
    Jednom se desilo da na patologiji nije bilo kreveta, pa su nas zbubali na 3 kat.
    U sobi do mene, je bila žena koja je počela povraćati i krvarila je jako. Zvale smo ih da dođu pomoći. Znaš što nam je rekla?
    Da to nije njihova pacijentica - ma grrrrr.
    Uglavnom, nadam se da se nešto promjenilo od prije 3 godine.

ema1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja nisam imala neznam kakva očekivanja, bila sam tamo puno i previše da se svega nagledam i da imam uvid kako to sve skupa izgleda.
    Nisam očekivala da me netko drži ko malo vode na dlanu, ali jesam očekivala da se postave profesionalno i odgovorno.
    Na porodu toga nije bilo.
    Ono što i black kaže- jedni zagovaraju jedno, drugi drugo. Zbog silovanja vag. poroda uvaženog doca, beba je završila sa puno fizičkih ozljeda.
    Mah slabo mi je kad se sjetim.
    I sad razmišljam o novoj trudnoći, ako je i bude, sigurna sam da porod neće biti u Pu bolnici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •