-
ja sam oboje djece rodila u puli, drugo dijete prije gotovo 4 godine. imam neke zamjerke, ali sve u svemu, nije bilo lose. oba mi je puta na porodu bio dr. prenc i oba su se puta postovale moje zelje, bez negodovanja osoblja. primalje su oba puta bile krasne, ali su me, kao i nekolicinu vas, razocarale sestre na odjelu babinjaca. bile su iznimno neljubazne, s izuzetkom jedne krupnije sestre koja je, doduse, glasna, ali je bila vrlo korektna. osim sto su bile neljubazne, stalno su forsirale dojenje svaka dva sata ( ??? ) i glasno negodovale kad sam vise puta odbila da je hrane formulom ( malena je nekoliko puta nocu zaplakala i doslovno odmah su se nacrtale u sobi s konstatacijom da je sigurno gladna jer mi mlijeko " nije dobro )...ima takvih primjera jos, ali da ne duljim.
ono sto me najvise uzasnulo i dugo, dugo sam bila u soku zbog toga je tadasnje ponasanje dr. zoricica. cetvrtkom, naime, u tzv. veliku vizitu dolazi i taj lijiecnik, valjda kao procelnik tog odjela. kako ujutro sestre odnose djecu na kupanje i vracaju ih neposredno prije vizite pa slijedi hranjenje vec vrlo izgladnjele djece, lijecnici su do toga dana obavljali onaj famozni letimicni pregled babinjace, a da im dijete koje doji nije smetalo. e sad, tog cetvrtka, samo sto smo se cimerica i ja prihvatile dojenja, vizita s dr. zoricicem, dr. belcijem, dr. slivarom, sestrama i glavnom sestrom usli su u sobu. i stajali tako par minuta, ja sam rekla da cu za tren samo da malenu... nisam ni zavrsila, dr. zoricic je rekao da oni idu jer je meni, ocito, dojenje vaznije od vizite!!! ja sam najprije zbunjeno zurila, onda sam pomislila da nisam dobro cula, ali izrazi lica ostalih lijecnika i sestara su mi potvrdili da sam, nazalost, sasvim dobro cula 
kad je zavrsila vizita, glavna sestra dosla je u nasu sobu i ispricala se, rekla da joj je vrlo neugodno i da se to zna tako dogoditi...ja jos uvijek nisam mogla vjerovati da je to istina.
taj sam isti dan zatrazila da me puste kuci ranije ( rodila sam u utorak rano ujutro ) i unatoc velikom negodovanju, uz potpis, otisla kuci. ja sam bila zadovoljna s porodom, suradnjom s osobljem u radajonici, sestre na babinjacama nisam uzela previse k srcu, ali ove se epizode jos uvijek sjecam s jednakim sokom i nevjericom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma