Evo još jedne koju zanimaju novija iskustva iz PU rodilišta,Pročitala sam sve postove pa se nadam da će nam se javiti neko sa "friškijim" iskustvom...
*meri* ti si već rodila u Pu? Kako je tebi bilo?
Evo još jedne koju zanimaju novija iskustva iz PU rodilišta,Pročitala sam sve postove pa se nadam da će nam se javiti neko sa "friškijim" iskustvom...
*meri* ti si već rodila u Pu? Kako je tebi bilo?
ja sam bila 2009. god. na carskom. bilo mi je tako da sam rekla ako ikad ponovo budem trudna idem u rijeku!
nazalost sad vidim da je to malo tesko izvedivo s obzirom da imam malo dijete i da bi trebalo odlaziti tamo na kontrole (nema me tko voziti), a i biti tamo 8 dana, malo je daleko.
žao mi je da si imala takvo iskustvo, nadajmo se da će ovog puta biti bolje... vidim da nam je termin blizu... inače,moja je frendica ljetos rodila u PU i sve je bilo super tj.svi su bili super osim naravno par "slavnih babaroga s 3.kata". žao mi je šta se ne izađe u javnost sa nj imenima jer meni je van pameti da već godinama svih teroriziraju i da smo sve splašene od tog 3.kata...![]()
imaš pravo rađati u bilo kojem rodilištu u hrvatskoj kojeg želiš, niti jedan te ne smije i neće odbiti i priče o kontrolama tu ili tamo ne drže vodu, imaš pravo ić na kontrole gdje god želiš. jedino nemaš pravo na putni nalog ako biraš rodilište koji ti nije najbliže bez medicinske naznak. Bilo bi poželjno da liječnik na uputnici za porod napiše samo 'rodilište' a ne 'rodilište xy', to nije nikakav problem samo zamoliš, pa onda poslije možeš razmišljati gdje i kako.
Posljednje uređivanje od Danci_Krmed : 29.11.2011. at 08:57