Ja sam rodila 26.3. u 13.05.Ujutro sam došla u rodilište oko 9 i pol s trudovima svakih 5 min,nakon pregleda uputili su me na kat.Tamo su me klistirali,obrijali,dali mi spavačicu i krenula u rađaonu.Suprug je bio samnom,ćesto je dolazio doktor i sestra koja mi je i vodu nudila da pijem.Sestra je pri kraju bila cjelo vrijeme u sobi.Pri porodu bio je i doktor prisutan kao i pri šivanju koje je trajalo malo kako sam imala 5 šavova.Sestra mi je donijela jednokratne gačice i uložak,prebacile cu me na drugi krevet,pokrile me i plahtom i dekom i zajedno s bebom stavile su me u predrađaonu gdje smo čekale da odemo u sobu.
U sobi sam bila oko 2 sata bez bebe.Na zov moje cimerice došla je sestra i odvela me na wc.Donijele su mi i ručak.Noći su često dolazile i provjeravale kako smo ja i beba.Jutarnja vizita bila je brza,kako ste,dobro i išla bi dalje bez da dolje pogleda stanje.
U pon sam rodila a u sri sam na viziti pitala mogu li kući?Nedostajala mi je starija kći,a ležat mogu i kući.Rekla mi je da mogu ali da prije potpišem da izlazim na vlastitu odgovornost da nebi bilo da su me potjerali te da prvo vidi ped.kako je beba.Beba je bila ok,potpisala sam,mm došao po nas i otišla sam doma.
Jedino mi je žao što nisam rodila na stolčiću i ako su mi napoćetku rekli da će mi ga dati nakraju nisu jer su rekli da nemam snage da pređem na stolčić.