Slično iskustvo imam i ja kao modra galica.Iako onaj dan kada sam rodila je bilo jako puno rodilja i samo su se redale po boxovima. Toliko je bilo posla da nisu čak stigli promijeniti plahtu na krevetu za rađanje kada sam ja ušla nego sam morala stajati i čekati(u trudovima )da na brzinu srede krevet. Babica je bila dosta hladna i nije se pretjerano trudila da me ne reže,a i ja nisam u onoj strci stigla niti napomenuti da me poštede. Beba je bila samnom cijelo vrijeme,presvlače ih 2 puta iako ih vjerovatno i više presvuku ako ih uzimaju na mjerenje bilirubina, kupanje i sl. Jedino sam bila jako ljuta kada su mi maloga 2 dan uzeli jer je dobio žuticu a meni taman nadolazilo mlijeko, i nisam ga mogla podojiti jer je bio na neonatologiji.Kod njega me nisu pustili od 13 sati (kada su ga uzeli) do slijedećeg dana u 15 sati. I odgovor sestara na sve to je bio izdojite se u umivaonik, jer mlijeko ne možete dati jer nemate sterilizirane posudice i sva neka silna sredstva za dezinfekciju što su nabrajale.Plakala sam ko kišna godina... Rodilište Pula prijatelj djece![]()

Odgovori s citatom