emira - kakvo je to masno tkivo bilo? Kvrzice masnih nakupina ispod koze ili nesto drugo? Bas mi je zao za takve vijesti. ~~~~~~~~ za djedu..
iki - tek sam sad pročitala, drago mi je da je sve dobro prošlo!Lei...
Tiwiza
![]()
Luna - Kaleb je stvarno napredan. :shock: Mi smo imali slične kocke i isprobavali njihove zvukove po raznom namještaju...ako znaš na što mislim... od slaganja ni s. Ali probat ćemo opet.
Sanja - slike su vam divne!
buby i Irchi - drago mi je da su Domi i Tin prihvatili ok jaslice.. odlično!
Liam je super. Samo onaj dan kad sam vam se požalila mu je bilo loše, već od te večeri na dalje, sve ok, osim fuj stolice. No, sinoć smo imali turbo paklenu noć. Omi i ja smo svakih pola sata cca trčale u kupaonu na povraćanje... Bilo je stvarno koma. Onaj feeling kad te prvo oblije hladan znoj, pa ti se vrti jedno te ista misao u glavi i od nje ti je sve više muka... onda olakšanje nakon izbacivanja, pa opet sve po starom. Ni mrvicu vode nisam uspjela popiti sve do negdje 5 ujutro kad je krenulo na bolje. Omi još ima visoku temperaturu, a ja ću sutra biti vjerojatno skroz ok (ja nisam ni imala temp).
Inače... danas sam dobila puse od Liama!! :D Prave, pravcate puse! Omi ih već odavno dobija, ali ja ne. I stalno se mazi, grli, divan je. Hm, imamo dosta problema kad se iz vana vraćamo doma. Jaako vrišti i baca se čim uđemo u ulaz. No, unatoč takvom protestu, ne vraćamo se jer manipulacija plačem je nešto što ne želim da nauči.
Na toboganu se spušta s glavom naprijed.Srećom, dočeka se na ruke. To radi na malom kućnom, vani je ipak oprezniji. Na vrtuljku on vrti nas ili trči uz njega da ga zavrti pa se brzo popne pa se vrti. Na vrtuljku može biti po pol sata, obožava ga.
Obožava i cipele i jako se ljuti kada ih skidamo. Kad mu obećam da idemo van, kuži me kad mu kažem da sad moramo promjeniti pelenu i obući cipele i sve to radimo mirno i kad završimo odmah odtrči do vrata i dere se.
Jako je glasan i ima užasno jak glas. Vani kad je, čuje se do trećeg kata. Ne govorim o glasu u protestu, nego njegovom pjevanju ili zvanju.
Manje jede ovih dana, ali po novom mu je riža omiljena hrana, posebice basmati s tamarijem.
Obožava se voziti i MM i on gotovo svaki put u šetnji odu u kratku vožnju autom. Trči do auta i viče brrrrm.... Stvarno sam mislila da roditelji muške djece forsiraju to s vozilima, no sad vidim da ih to zaista privlači. I energija dječaka je puno žešća i od živahnije djevojčice. Omi je bila jako živo dijete, ali ta živost nije imala elemente destrukcije. No, kad Liam žestoko baci autić da odskoči par puta... i to napravi s takvim guštom, onda vidim da je to ipak nešto drugo.
Raspisala sam se. Odoh sad. Svima vam šaljem.