dobro jutro! ANDREJA-jel to prvi put da idete zubaru?sta mislis kak ce reagirat ak vec niste bili?kak se slazu dva brata,jel bilo ljubomore?MIAL-sendvic i sladoled ludnica,a M ledeni čaj,mlijeko i vodu istovremeno sam si je zmuckao koktel a oni gledaju kasno sam vidjela kad je sve popioYASMIN-sve je lijepo,
Luce ce bit presalatka! kod M u ormaru sve plavo(tamno-svijetlo),cak i ona prva odjeca br 56,tak da dobijem curicu
sve novo kupovat jer mi curica u plavom...
![]()

YASMIN-sve je lijepo,
Luce ce bit presalatka! kod M u ormaru sve plavo(tamno-svijetlo),cak i ona prva odjeca br 56,tak da dobijem curicu
sve novo kupovat jer mi curica u plavom...
) tako da mi se drugo jutro nije niti mogao javiti u rodilište, a ja ne znajući za planove jer kao nije mi rekao da se previše "ne uznemirim", zovem ga čitav dan, a on se jednostavno nije mogao javiti
,tavan je gotovo prebukiran tim stvarcicama,par puta sam pokusavala da izaberem samo naj i kad se okrenem pa sve mi je
...
ipak je prvi unuk a bila je i noc s petka na subotu pa je mm ravno iz bolnice s ekipom tam gdje se lumpuje(da ne reklamiram),i iduci dan repriza al u kuci! a nas povratak kuci proslavili u najuzem krugu obitelji,zato se mateov rođendan slavi na veliko pozvani su svi pa tko dođe dobro dođe zadnji put 30 u stanu cak su mi i u spavacoj sobi sjedili na krevetu

i
. Utorak ujutro temperatura 38.5 penjala se do 39.3 nismo je dva dana nikako mogli skinuti. Dr. veli virus, ništa od antibiotika, to mi je drago jer smo prije pet dana popili već jednu turu. Dino je pravo iscrpljen, ima ljubičaste kolutove oko očiju. Jutros je ostao sa mojom mamom, nekako mi ga još žao dati u vrtić. Za sada još uvijek kašlje i nos mu curi. Uzela sam mu multivitamine Dr. Theissa. Nadam se da će mu malo popraviti imunitet, jer je dobio i gnojne prištiće po ustima nije ništa jeo pet dana, sada smo i to sanirali i nadam se da nam se ovo više neće vraćati...
Mateo,bravo,bas je veliki decko.