alga prvotno napisa
Vec dugo razmisljam da otvorim takav topic, a sad kad sam citala zadnji (vasi dvoipogodisnjaci-kad idu u krevet) definitivno sam se odlucila za to. Moj 16 mjesecnak lijeze u 19.00 sati i ujutro se dize u 7.00. Meni je to izuzetno vazno i znam da je dobro za djecu da idu rano u krevet (pedijatrica tvrdi isto da se dijete najbolje odmori do 24.00 sata). Osjecam se sama sa ovim stavom, svi u mom okrugu ne lijezu prije 22-23 sata,(a isto se dizu oko 7-8...?!) a i ovo sto sam stigla procitati na ovom forumu nije bilo drukcije.Osjecam se kao vanzemaljac jer me nitko ne razumije, cak me puno njih zeza zbog toga. Borim se sa vjetrenjacama. Organiziraju djecje rodjendane na koje smo pozvani od 18-19 sati na vecer??? Mi redovno ne idemo jer ne zelim mu brkati ritam. Na nas rodjendan koji je bio u 15.00 sati su istodosli u 18.00, on je legao u 19.00. I po danu spava jednom od 12-14 i uvijek je kao svicarski sat. Umoran u isto vrjeme, zaspi sam bez pomoci i znam da sve to zahvaljujem tom ritmu. Ima li istomisljenika ili sam ja vanzemaljac?