-
ma traktorka, intenzivno smo mislile na tebe, sa svakim srkom kave sve intenzivnije, vjeruj
Mi s pišekom nemamo nikakvih problema (kuc, kuc, pljuc....i kak to već ide) i to otkad ga je pedica pradavno onako pošteno nategla
, a ja ostala :shock:
planova za vikend nemamo nekakvih posebnih, a ne bi ni skužila da je produženi da to ovdje nisam pročitala
A vjerojatno ćemo ko i uvijek završit na vikendici, tak da dijete bude malo na zraku :/
još uvijek imamo drame s odlaženjem iz vrtića, već me tete čudno gledaju kad sam svaki dan po pola sata tamo s njima u dvorištu jer se patrik ne da doma, pa dok ga ja namoljakam.....jučer je vrištao tako da se cijela zgrada tresla
jel vaši klinci sami spremaju igračke? Ja patrika nikako nagovorit, a s obzirom da ga ne žeilm navikavati da ja spremam igračke iza njega (pa spremam poskrivećki kad njega nema ili spava
), boravak mi je već toliko zatrpan da više ne vidim ni gdje mi je trosjed...a MM brije o kupnji novog (LCD) televizora....da mi je i to vidjet koliko će dugo bit na miru
- ja bih najradije kupila novi b oravak u kojem neće biti igračaka do plafona
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma