Bokić!
joj nemojte me sa stvarima . . .
i mi imamo bračni krevet kojem se diže madrac i podnica i tamo držim kutije sa rbom na kojima piše veličina i ljeto-zima, jer Kala dobije jako puno od sestrična tako da već imamo do 6 god robice. svako od njih ima svoj ormar, ali sam odlučila kupiti jedan veliki za njih dvoje. mi smo svi u jednoj sobi skupa s tim ormarima, soba je ogromna ali pošto smo u potkrovlju ide u koso plafon. imamo još jednu ali kroz tu prolazi dimnjak koji je sam-svoj-majstor pa nije baš siguran i onda mi je ta soba ostava i vešeraj. iako smo mi u kući i imamo i dvorište i ogroman podrum i garažu nas ništa od toga ne pripada pa imam ispred kuće jedan auto u kojem držim kolica tako da ih ne cukam kad idem s njima u šetnju, a kad je Kala bila beba kolica sam nosila gore-dole.
jučer i prekjučer mi Kala uopće nije spavala popodne i jučer zaspe oko pol 6 ( MM ju je trebao paziti da ne zaspe bar do 7, jer onda kad se probudi spavanje je poslje ponoć ) i spavala je jutros do pol 7 :shock: :shock: :shock: - valjda ju je fest sastavilo.
Yasmin jučer sam provjeravala po forumima kad ti je bilo zadnje javljanje da vidim jel se šta događa . drži se sitno brojiš
[/b]