-
naši problemi sa jelom su vam poznati, niš pametno nemam za reći na tu temu, sve je jako dobro štimalo do negdje godinu i pol, jeo je SVE (mislim sve njemu prilagođeno, posebno kuhano, po tablici)
onda je krenulo nizbrdo i traje...
ja sam sretna kad pojede bilo što, naravno pod tim ne smatram junk i slatkiše
više volim da pojede kuhano meso, ali ako smlati i pohanu puretinu meni je to super
u zadnje vrijeme mu je hit tjestenina, kupujem onu integralnu od barille, izvrsna je, ponekad pojede pun tanjur samo tjestenine, ponekad jede sa mesom i saftom
često radim ribu jer nju voli, juhu obožava ali čistu, bez rezanaca i povrća eventualno kuhano meso kojeg isto dosta voli
od slatkiša najviše voli napolitanke i milk šnite i neizostavni bananko
ponekad pojede puding od soje ili čokoladno mlijeko, nije lud čak ni za slatkišima, i jako voli slane štapiće
e da, i mađaricu, neki dan na ročkasu mi je bilo neugodno, on i njegov tata su navalili
noćas smo ga deblje obukli za spavanje jer je cijelu noć otkriven i bojim se da se baš nahladio, kad god ga pogledam uvijek je otkriven, sada ispod piđame ima i ljetnu piđamu sa kratkim nogavicamam i kratkim rukavima
noćas sam cijelu noć imala kontrakcije, ništa nisam spavala, preatrašno, sad odoh nadoknaditi, ivan je u vrtiću a kako mu malo curi nos vrlo je lako moguće da kroz koji dan ostane doma, a onda više nema nadoknađivanja nedostatka sna...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma