-
-
Što napraviti kad su na mjestu gdje se mišolovka ne može postaviti?
Naime, sinoć me probudilo grebuckanje iza zida iznad glave, što znači da se miš nekako zavukao između zida i knaufa.
MM me tješi da se miš neće ugnijezditi u kamenoj vuni (izolacija između zida i knaufa) jer ga to iritira (jel' to istina?!).
Užasno me strah da se ne ugnijezde jer miševe mrzim, mrzim, mrzim, mrzim.
Je li itko isprobao onaj ultrazvučni rastjerivač glodavaca? Moji imaju neki rastjerivač za krtice i ništa ne pomaže, dapače, kopaju i oko samog rastjerivača.
-
Hvala MaemI, imam sve potrebne djelove, sad samo moram pričekati kandidata za isprobavanje. Veli meni Elena: Pa nebudu nama došli mišeki jer mi već imamo Kikija (hrčka).
-
Jucer idem s posla, i ispred lifta vidim misa 8) da ga nije vidio i MM rekla bi da me puca paranoja od ovog topica
-
Ajmeeeeee...dižem ovaj topic iz dva razloga
1.ne mogu vjerovati ovome što čitam
2.upravo sam prošle dane jedva se riješila dvojice nadobudnih koji su vrt htjeli zamijeniti stanom i hranom( u prizemlju sam)
A ne moguvjerovati ovome što čitam jer čitam o nekakvom sažaljevanju miševa ....jest eli viljudi moji svjesni KOLIKE SU TO ŠTETOČINE i na koncu konca koliko su otrovni i koliko govana siju za sobom???
I kroz kakve se minjaturne rupe mogu provuči i koju štetu napraviti..??
Priča od prije 3 godine _
topla zima i jedne večeri u rano proljeće dok sam sjedila na kauču vidim kako jedno za drugim dvjoje malih kućnih mrtvi ladni ušetavaju u moj stan i ko u crtiću prolaze kraj psa i nestaju negdje po sobama..
Najprije sam ih ignorirala misleći ma lako ću ja to riješiti dok se nisam upitala što ako su par ??
I bili su par..
Ukatko...vodili smo bitku cca pola mjeseca i dulje...
Jedan se samoubijo u kanti vode pojma nemam kako..drugi je nekako se porvukao sa stražnje strane ormara ušao u ormar i od neke robe lijepo iskidao sve u komade i napravio gnijezdo...
Taj je konačno ulovljen na ljepak ali je prije nego se ulovio okotio u ormaru i ostavio iza sebe 4 mala mišonja koje sam pronašla mrtve jer ih niej imao tko hraniti...
Mjesecima nakon toga nalazila sam svagdje po uglovima pa i na vrh kuhinjskih elemenata sitna govanca..ne trebam ni pričati koliko je muke trebalo za rastavit praktički sve u stanu i temeljito očistitii dezinficirati..
Mjesecima sam mahnito prala suđe prije svakog vađenja iz kredenca.
Jedan od gorenavedenih pojeo mi je cijelu stiropor izolaciju iz stroja za pranje suđa..i našla sam i neke kabele pomalo načete..
I sve to u nepunih mjesec dana...
Nemam milosti prema miševima u radijusu mog životnog prostora.
-
Nedugo smo Ana i ja imale bliski susret sa mišonjom. Uvukao nam se u krevet tj. pod vuneni poplun. Skoro me strefilo. :shock: Nije mi jasno odakle se stvorio.
-
Nije ti jasno ???
Koz prozor, kroz vrata , kroz otvor od ventilacije...kroz napu...
Na mali milijon načina...
-
E da ..i koz klimu...
Upravo lik na newsima muku muči s mišem u klima uređaju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma