Citiraj noek1201 prvotno napisa Vidi poruku
Da oživim temu jer me zanima. Imam pixie sling, walla boo nosiljku i chicco klokanicu. Nis od navedenog ne koristim jer u slingu nije oduševljen u položaju kolijevke, onaj prsa o prsa vristi čim pokušam stavit, i bole me leđa od nošenja u slingu, walla boo isto nema šanse, a u chiccu mi nekak nije u dobrom položaju (ili mi se čini). Sad već par dana razmišljam o ergu ali nakon svih silnih ulaganja hoću čuti još pozitivnih iskustava inače mi je non stop na rukama, leđa me bole užasno i trebam nekaj da mi pomogne u nošenju jer ga volim nositi i on to obožava. Ajde mame koje imaju ergo nagovorite me i napišite dal se jednostavno stavi beba unutra i sve ostale plusiće i minusiće ako ih ima
Imas jeftiniju verziju erga - Pognae - ispadne oko 400kn s dostavom, i isto se nosi tezina na kukovima, ne na ledjima. Probala - stvarno razlicito od slinga i sl, doslovce skoro pa ne primjetis da nosis bebu (ok, do neke tezine vjerojatno, moja ima oko 8kg pa je jos uvijek perolaka kategorija).
Vidi da li salju u Hr, ja sam naurcila preko nekog eBay linka ali taj seller navodno vise ne radi, smrc...
http://www.pognaeusa.com/collections...-baby-carriers

PS - vidim da pises da vristi na T2T u slingu - ovo je isto T2T s tim da se jos manje vidi van (ako si inace stavljala bebu s rukama van), ne znam da ce ti ovo biti drugacijje. Kao i sa svim novostima za bebe, ako ne prihvaca iz prve moras polako vjezbati, npr. stavis ga i odletis pred ogledalo pa se glupiras da je i njemu smijesno, i tako mic-po-mic ga naviknes da se nosi. Moj je u pocetku jako brzo sizio, a neki dan mi je bio bez frke 3 sata u slingu...