meni ergo nikak nije sjeo. ocekivala sam da ce mi biti super ponajvise zbog brzine vezanja pa sam se totalno razoarala. skuzila sam da su zene kojima je ergo genijalan mrsave, mozda je u tom stvar, jer ja vise nisam . moje zamjerke su: ima predebele naramenice, sto bi bilo super da ja ne nosim uvijek i ruksak na ledima--ovako kad stavim ergo i ruksak imam osjecaj da imam 20 cm grbe na ramenima, prvo jedne pa druge naramenice. sljedece, izmedu onog pojasa koji spoji naramenice iznad lopatica i donjeg pojasa nema nista, tako da me pocnu boliti kriza a beba mi je stvarno ful laka kategorija, ni u jednoj drugoj nosiljci mi se to ne dogada a redovno koristim maramu, sling i mei tai. taj pojas koji spaja naramenice je i previsoko postavljen pa mi uopce ne rasporedi tezinu po ledima, ovo sto kaze spajka, tezina je mozda na kukovima a meni to ne pase. plus to sto mi je beba toliko tijesno uz mene da joj ne mogu dati da sisa (sto takoder mogu u svim drugim nosiljkama), i onda ima histericne ispade kad je umorna a gospodica je navikla da se uspava sisajuci u nosiljkama

jedina prednost mu je sto se lako postavi (dobro za tate koji su nespretni s vezanjem) i sto je super za nositi dijete na ledima (meni je za to prerano a i vise volim nositi odnaprijed, samo ju ponekad dok kuham stavim na leda da mi ne graba nozeve i hranu koju pripremam).