-
Koristimo Ergo od 4 mjeseca starosti (do tad smo koristili Boba wrap) i obozavamo ga. Kupljen je u Londonu u ducanu i iako smo se nabrijali na Performance model (tanji materijal, lijepo strukturirane naramenice, prekrasna plava boja) zavrsili smo sa klasicnim jer je i meni i muzu bio udobniji. Probali i Sport.
Teta u ducanu nam je objasnila da je infant insert potreban dok god se beba ne moze nositi sa nogicama koje vise iz nosiljke. E sad, u tom dodatku postoji i jastucic koji bebu... priblizi prema maminoj bradi? Ne znam kako da to bolje objasnim. To je nama dobro doslo tih prvih tjedana jer maleni nije bas krupan pa mu je samo malo glavice virilo preko gornjeg ruba nosiljke. Tako da nam je pokazala kako da mu umjesto toga jastucica smotamo i podmetnemo dekicu da ne bi morali kupovati jos i infant insert.
I ne preporuca se kupovati Ergo jeftine sa ebaya i amazona jer je to najcesce krivotvorena nosiljka, radije Manducu ili pognae onda. Ili od ovlastenih dobavljaca koje ergo navodi na svojoj stranici.
P.S. Toliko ga volimo da sam se registrirala na Rodu da ovo komentiram: moj prvi post, jeeej!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma