Pokazuje rezultate 1 do 50 od 330

Tema: ergo baby carrier

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ergo ima jako širok dio između nogica koji omogućava žaba-like položaj nogu i to je pravilan položaj za razvoj kukova.
    Za nevjerne Tome http://www.first-signs.com/Ergobestforbaby.html, odjeljak Anatomically Correct Natural Sitting Position.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Ergo ima jako širok dio između nogica koji omogućava žaba-like položaj nogu i to je pravilan položaj za razvoj kukova.
    Za nevjerne Tome http://www.first-signs.com/Ergobestforbaby.html, odjeljak Anatomically Correct Natural Sitting Position.
    Mi imamo onaj Pognae, vrlo slično Ergu, uglavnom koristimo već pomalo bez tih uložaka od 3,5 mj. jer je tada bio dosta veliki, imao je oko 7 kg i čvrsto je držao glavicu (no nismo baš svaki dan bili u tome već po potrebi za kraće šetnje itd.) voli se jako u tome nositi i mislim da je puno bolje od klasičnih klokanica baš za kukiće jer nije svo opterećenje na zdjelici

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo onaj Pognae, vrlo slično Ergu, uglavnom koristimo već pomalo bez tih uložaka od 3,5 mj. jer je tada bio dosta veliki, imao je oko 7 kg i čvrsto je držao glavicu (no nismo baš svaki dan bili u tome već po potrebi za kraće šetnje itd.) voli se jako u tome nositi i mislim da je puno bolje od klasičnih klokanica baš za kukiće jer nije svo opterećenje na zdjelici
    ja sam se dvoumila između Pognae i Erga, odlučila sam se za Ergo iz razloga što ima dosta dodataka za kupiti tipa navlaka za zimu i kišu, torbice, ruksak, jastučići za grickanje....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •