Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: treba mi savjet

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno treba mi savjet

Dobro veče, prvi puta sam ovdje i molim vas ako ima netko da mi pomogne!!!
    Imama bebača starog šest mjeseci i jučer mi je pedijatrica rekla da kada ga nagne na lijevu i desnu stranu i naprijed nema obrambeni refleks ručicama?!
    Ako netko ima slična iskustva neka mi se javi jer ću izluditiii!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I što je pedijatrica rekla da u vezi toga treba poduzeti?

albaalba

Početno

Moje dijete ima još malo pa 8 mjeseci i tek sad to razvija. Mi ihodamo na Goljak više prevencije radi jer smo ostali bez zraka u porodu. Da bi dijete to počelo razvijati treba stabilno sjediti. Uvijek možeš tražiti da te pošalje fizijatru.
    Nemoj paničariti. Nije ništa strašno i ako uopće nešto je to se da ispraviti vježbanjem

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Odbrane ne mora imati sa 6 mj., pogotovo ako se još nije pokušao posjesti sam. Ne brini. Ako te baš isprepadala, traži pregled fizijatra.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj vještičica prvotno napisa
    Odbrane ne mora imati sa 6 mj., pogotovo ako se još nije pokušao posjesti sam. Ne brini. Ako te baš isprepadala, traži pregled fizijatra.

Hvala puno sada ste me malo utješile, inače nije rekla ništa posebno samo da ga zbog toga dovedem opet za mjesec dana. Ma on je inače jako živa beba već se od četvrtog mjeseca prevrće sa leđa na bok i obratno, noga mu je u stima svaki čas samo još ne sjedi samostalno... ali svejedno sam se zabrinula :/ :/ :/

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Samo mu daj dovoljno sigurnog prostora (na podu je najbolje, na nekoj strunjači) i pusti da se igra i vježba sam. Sve će on sam savladati I javi se na tu kontrolu za mjesec dana. Pusa

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj vještičica prvotno napisa
    Samo mu daj dovoljno sigurnog prostora (na podu je najbolje, na nekoj strunjači) i pusti da se igra i vježba sam. Sve će on sam savladati I javi se na tu kontrolu za mjesec dana. Pusa
    da to i radimo sada stalno, mada je on jedan mali "teškaš", ima već devet kila i dugačak je 76 cm
    Hvala još jednom i pusa svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •