Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Savjet - moguća trudnoća?

Zabrinut

Početno Savjet - moguća trudnoća?

Djevojka i ja smo veoma mladi, neiskusni i u neznanju, a nadasve zabrinuti (pogotovo ja), pa ako mi možete pomoći savjetom:

Moja djevojka imala je početak menstruacije (krvarenja) otprilike negdje oko 20.09. i u tom razdoblju je prestala piti dozu od 21 kontracepcijske tablete. U petak 26.09. njoj su krvarenja već ujutro prestala, a tu istu večer smo imali više seksualnih odnosa prije kojih je ona popila prvu tabletu za novi ciklus od 21 dan tableta kontracepcije.

par dana poslje(utorak 02.10.) ona se osjetila jako loše i uz mučnine, glavobolju i slične simptome zaključak je da je to nekakva virozica (doktor potvrdio i dao joj antibiotik i Voltaren) to traje do danas 04.10., a također joj se jutros pojavio iscjedak sličan nastavku menstruacije ali opet malo drukčiji....

njoj nisu bili plodni dani,a ja nijedan put nisam svršio u nju, ipak u strahu sam da između par odnosa tijekom te dvije večeri nije "ostao" kakav spermij jer tablete svejedno još nisu mogle početi djelovati( bar mislim.)

molim Vas savjet, je li moguće da je trudna i da su već nakon 3,4 dana ovakvi simptomi trudnoće u prvom tjednu ili je ovo sve nekakva viroza, a taj iscjedak jednostavno nekakvo poremećenje menstruacije zbog tablete koju je popila možda preuranjeno u petak 26. navečer?.

u nadi da će te mi odgovoriti i riješiti me sumnje unaprijed Vam hvala...

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pretpostavljam da je zaista viroza u pitanju.
    Vrlo, vrlo, vrlo mala je mogućnost da je zanijela u uvjetima koje si opisao.
    nije na odmet napraviti test na trudnoću, kojih imate u ljekarnama za kupiti već od 20ak kn. A budući je od tog odnosa prošlo gotovo 2 tjedna, u slučaju trudnoće, test bi već reagirao. Napravite test, da ne budete zabrinuti.

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Koliko mene sjećanje služi djevojka je zaštićena i u tom razdoblju kada je pauza pijenja kontracepcijskih ( kada su tablete od 21 dan)
    I da je u pitanju trudnoća bilo bi previše rano za takve simptome .
    Moje mišljenje je ili je stvarno viroza ili je nuspojava kontracepcijskih tableta ( pitanje je koliko ih već dugo pije?)
    Neka pročita malo iz uputa tableta navedene nuspojave.

Moguće je da žena ostane trudna za vrijeme menstruacije i pred menstruaciju iako jako rjetko. Ali mislim da je još teže i rjeđe u to doba uz kontracepciju.
    Inače simptomi trudnoće uglavnom dolaze kasnije a mogućnost utvrđivanja trudnoće koji dan prije nego bi trebala doći menstruacija - ili test ili vađenje hormona beta hcg iz krvi.

Iako to jako rjetko do nikako izgovaramo na ovom forumu - držim fige da djevojka nije trudna

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

99,9% da nije trudna..

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A ja kažem 100% da nije trudna.
    Trebate znati da se učinkovitost kontraceptiva smanjuje ako ih uzima uz određene antibiotike, tako da ovaj mjesec trebate dodatno paziti (bez obzira što ih redovito pije)!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nabavi si prezervative za idući mjesec,

ne mora sva odgovornost oko kontracepcije biti na njoj

Zabrinut

Početno

hvala na odgovorima,nadao sam se da će te mi pomoći i da će odgovori biti baš ovakvi poput vaših, tako najiskrenije hvala na smirivanju moje glave i danog mira u srcu

za svaki slučaj pokušati ćemo test, ali vjerujem i nadam se da će biti negativan!

pozdravv i još jednom HVALA, odsad će biti još više zaštite i brige s moje strane.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •