Mirza s 24 mj. imao 15 kg. sad sa 34 mj. isto 15 kg. ali je narastao bar 10 cm i nogica je br.26. Dvogodišnjaci se izdužuju, a neki dobiju par kilica. Tipično dječje deblja se pa se isteže.
Mirza s 24 mj. imao 15 kg. sad sa 34 mj. isto 15 kg. ali je narastao bar 10 cm i nogica je br.26. Dvogodišnjaci se izdužuju, a neki dobiju par kilica. Tipično dječje deblja se pa se isteže.
moja Anja ima 2. godine i 13 kila. ja sam sa tim zadovoljna jer ona puno i sve jede, ali je i jako aktivna tek da to sve brzo i potroši. moj nećak ima 10 mj. i 10.5 kg!! i bez obzira na svoju težinu puzi ko lud i jako je okretan- mislim da to ima veze i sa građom djeteta i dok je dijete zdravo ne treba se zabrinjavati
Mi spadamo u onu suprotnu kategoriju 8)
Ivan se rodio velik i tako nastavio i dalje, sada ima 2 godine i 4 mjeseca 17 kg, cca 96 cm i nog(ic)u 27
dečkić 3god i 19kg i dugi 98cm.........curica rođena sa 2kg i sada stara 6mj i ima 8kg
21,5 mjesec - noga 24 (knap), visina 93, 14,5 kg.
Luka ima 21 mj. i 14 kg, 89 cm i nogu 25
Nura, 21 mj, 12 kg, 85-86 cm, nogica br 22, i baš mi je zgodnička, taman![]()
svaki put se :shock: Kalebovom visinom... veeeliki dečkoLuna Rocco prvotno napisa
![]()
Linda (24 mj)- nikako da dosegne 11 kg, ali tu smo negdje (obučeni), nogica 21, visinu ne znam (nemajka nemajkasta
), al ću je baš danas izmjeriti.
Kako to misliš? Pa Linda ima 26, 5 mjeseci!Linda prvotno napisa
Ajme, ima gorih nemajki od meneeee!! :D
Umrijet ću od sramote, koja sam ja nematematičarka nematematičarska, računala sam kao da su 2 godine 22 mj. + 2.A da sam nemajka, jesam.
Ne znam ni koliko zuba ima.
Ooo, mi smo odavno prestali brojiti zubiće.![]()
Luna, stvarno je Roko velik, bas za moju kikicu, biljezim se s stovanjem. Evo nas, 27 mjeseci, 13,8kg i 94cm. Ove kile imamo vec mjesecima
.
Vjerujem da je Roko velik, ali da tek vidiš Kaleba.Timmy prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Tia, 2 godine i 7 mj, 16,3kg, visina 100 cm, nogica 26 (klizi prema 27)
Što se tiče hrane - relativno izbirljiva... (povrće - čemu to služi?)![]()
25 mjeseci, 91 cm, 14 kg, br. 24
Bome mi smo dogurali do 17,5kg i 97cm sa 2g i 4 mj.
Raste ko gljiva.
Ja mislim da mi vodimo :D Katja 23 mjeseca 10 kg možda nešto malo preko, a pazite sad ovo Jan 9,5 kg (taj ništa nece jesti), no ni ne cudim se jer sam ja bila takva u 1. razred kad sam se upisala imala sam jedva 15 kg. Sad shvacam moju mamu i njenu recenicu TESKA JE KO ZAGORSKI PURAN!!! No dobro trebam napomenuti da su Katja i Jan rođeni sa malom kilazom K 1050g, a J 1500g. Presisala ga seka. Nogica 21, a visinu stvarno neznam.
Manuella 20 mjeseci 12,5kg :D
Nikola 19 mjeseci 8 dana, oko 14kg, 86-88 cm (nisam ga detaljno mjerila), noga ide s 22 na 23. Sve nešto između![]()
Nadam se da zbog AS neće nabiti 18 kg prije bar navršenih 3.5 godine. Znam da je glupo rezoniranje, ali si ne mogu pomoći![]()
eh i 85cm. nogica 21 i polIrena001 prvotno napisa
Naja - 19 mjeseci, 12 kg , 88 visina /možda/ i 23 nogica
E da i ja sam gajila nadu da će izdržati ASII bar do 3 godine. Ali nema šanse već sada ima oko 17,5 kg.la_mama prvotno napisa
A sa 19 mj. je imao 14,5 i 90 cm.
Placem od smijeha Luna, vidis kako sam pukla od ove rote sto mi ju je L prenjela. Da ponovim, moja visoka L se biljezi sa stovanjem tvom visokom Kalebu. Ajme, nemoj mi rec da ti je muz Roko, jesam li se to njemu bila prebiljezila?
ajme, mi smo onda stvarno veliki...
D. ima 2 i pol godine, 20,5 kg, 102 cm, nogica 28. Kad kazem na poslu svi misle da je predebeo, a kad ga vide ostanu iznenađeni jer stvarno nije. Ali dobro, i MM i ja smo visoki. Kad kupujem robicu, uvijek uzimam četvorku, ta mu je taman.
Nisi, nisi, Roko je moje lažno prezime.Timmy prvotno napisa
Valjda si zato zabrijala. A možda si me i zaprosila?
![]()
2 god za par dana.
91 visoka, 13,2 teška. nogica 23.
visoka i vitka, to stvarno neznam na koga je.( mislim ovo vitka ).
2 godine i 3 mjeseca = 16,5 kg i nismo bebeli... imamo lijepi trokut i prave bebaste trbušnjake...
:D
danas friško izmjereni - 23,5mj, 14kg i 93cm, nogica 24-25, zuba 19![]()
2 godine 8 mjeseci zadnji put mjerena pred 2 mjeseca i imala 16 kg i 95 visoka...nožica 24...zubi? Hmmm prije bi mi ruku odgrizla nego što bi ja izbrojala :D
Ahmed 24 mj. 10,5 kg. Mashalah pojede k'o MM. Zdjelu graha sa 2 snite kruha i salatu. 8)
Ne brine mene sto malo vaga, nego mene brine sto puno jede a malo vaga. Cekamo krvnu sliku...sumnjamo na manjak vitamina B12. Puno kaka (solidno) ali puno....
23 mjeseca i nekih 10-etak kila.
U utorak ćemo kod pedice na vaganje pa vam javim točno težinu i visinu. No inače je visinom na 90. percentilu, dok je težinom tek nedavno prešla 5.
Mi smo vitki, visoki i lijepiiako nas svi sastrane nešto bockaju oko papanja, no mi smo zdravi i ne brinemo.
Pošto sljedeći mjesec prelazimo u veću skupinu evo da zabilježimo naše mjere
Roko 2 g i 11 mj.
oko 19 kg
105 cm
cipela 27
Lea 2 god 10 mj.
16 kg, oko 100 cm, nogica 25/26 (kako koji model) a nedavno sam joj kupila proljetne cipelice 27.....
Ivan je sa 15,5 mj imao 13kg a uopće nije buco, ustvari koliko je živahan mislim da se ne stigne ubuciti![]()
Anita 2,5 g, 105 cm, 14,5-15 kg, noga 25
evo baš smo se neki dan izmjerili, samo što nemamo 2 godine - 14 kg, 92 cm, a noga 24-25
28 mjeseci: 14 kg, 94 cm i noga 25
Storma, curica ti je visoka, jelda? Moja ima 2 godine i 4 mjeseca i visoka je 94cm i spada u vrlo visoke za svoju dob (90 centil za svoj uzrast). Jeste li vi u obitelji visoki? Ja jesam, 183cm, suprug mi je iste visine kao ja (a ja jos nosim pete od 7, 8cm pa mu jedem s glave).
evo i nas,
27,5 mjeseci / 12,7 kg / 86 cm ...ali koliko jede, odlicno je
jos kupujemo robicu na odjelu do 24mj.![]()
Kora, mi imamo identicne mjere!
A skoro smo i na isti dan rođeni. Mi smo jedan dan mlađi od vasKora, mi imamo identicne mjere
Ma daj! Je li curica ili decko? L jos nosi cipelicu 24 ali mislim da je spremna za 25. Idemo sutra u shopping.