![]()
zanima me da li netko zna točnu adresu novog frizerskog salona za djecu u Sigetu? ili bar kako se zove, da ga lakše nađemo.
![]()
zanima me da li netko zna točnu adresu novog frizerskog salona za djecu u Sigetu? ili bar kako se zove, da ga lakše nađemo.
Ne znam za taj, ali znam za jako fini na Trešnjevci, gdje se mi šišamo.
'Tonček i Točkica' Nova cesta 115, tel.3095159 ili www.toncek-tockica.hr
i možeš se naručiti, iamju igraonicu za djecu, i male tv na kojima puštaju crtiće....Moj Eldar se prvi put ošišao bez suza...
mi se sisamo u tonceku i tockici (btw, poskupili su na 50 kuna, nemojte se osramotiti ko ja koja sam zbrajala zute).
http://www.petito.hr/o_nama.htm
To je taj u Sigetu.
Istina je da smo ovaj put platili 50 kunića, ali me nije sram kada plače i vrišti...Inače dosada sam plaćala 20kuna gdej nikad nije dovršila šišanje, jer je mladi gospodin plakao...pa ja od crvenila i sramote, odem kupiti nešto frizerkama jer sam napravila cirkus od salona...i bilo mi je skuplje.... Lako je onima kojima je dijete dobro)
ma ne bunim se ja zbog cijeneu drugim salonima je kazu skuplje (80 kuna u marticevom)
samo da nekome ne bude neugodno ko meni 8)
taj u sigetu je u neposrednoj blizini baschiere ( i nije tak novi :D )
Evo mi se baš vratili izvana, friško ošišani kod Tončeka i Točkice...
Tete su jako dobre i strpljive, a vješte za ne povjerovat, sjajno nešto...
I prvi put i ovaj put je sve bilo super...prvi put je Leonček počela šišanje u mom krilu, a završila sjedeći na autiću,hehe....
A sad je sjedila sama u stolcu i bila prefamozna, ljubica moja slatka, sve su mi mame zavidile kako imam dobro dijete 8)
A stvar je uvijek u tome da ja njoj dam vremena da se privikne na prostor...da je odmah silujem na šišanje bilo bi suza i suza jer je ona u početku priljepak, gurne mi glavu u rame i srami se, srčeko malo...
Ali se začas opusti, malo istraži teritorij i onda joj možeš radit kaj oćeš, a poslije se ne da van jer im je super onaj kutak s igračkama...
ps. preporučujem da ih nazovete i dogovorite termin, tako je najpraktičnije...
Košta 60 kuna i vrijedi svake lipe jer uvijek odemo sretne, zadovoljne i jako lijepo ošišane![]()
kloklo, super da imate dobro iskustvo s Tončekom i Točkicom, to mi je u neposrednom susjedstvu (u istoj zgradi), pa ćemo i mi jednom k njima, samo kad Andreju naraste kosa (valjda prije nego naraste za školu)
U Tončeku i Točkici je šišanje za dečke 50 kunića.
Mi smo redoviti već 3 godine i mišek ne želi ići iz salona kad smo gotovi.![]()
Mi se spremamo otići u Petito,pa me zanimaju iskustva
A. sam dala ošišati u Tončeku i Točkici lani početkom srpnja. Naglasila teti 3 puta da joj samo poravna repiće (nikad nije bila šišana), malena bila mirna ko bubica, uvjeti savršeni. A teta u 30 sekundi 5 puta obletjela škarama oko glave i operušala je do gole kože, izgledala je ko novorođenče :shock: . "Frizura" 50kn.
mi idemo u boom boom na kvatricu, za manje je sisanje 30 kn za vece 40
i jaaako smo zadovoljni. nema placa. da ima, ne bi se sisali
i ivar se zadnja dva puta sisao u BoomBoomu i odusevljena sam.
frizerka je mlada, motivirana, ima zivce ko konop za trajekt, zeza se s djecom, objasnjava im.
ivana7997, za curice je sisanje nesto skuplje.
moja frendica poludila (ne zbog skrtosti nego zbog principa) jer joj mala ima kracu kosu od ivarove, ali je cura i to je kostalo 20 kuna vise.
boom je i naš salon.![]()
prvi put ga je šišao striček, drugi put teta - brzo i efikasno, nije mu stiglo dosaditi. veliki je plus što kroz izlog vidiš aute na semaforu. :namig:
imaju sav namještaj i igračke iz ikee + andrejev omiljeni atlas životinja, tako da ni čekanje nije problem.
a meni se sviđa što slušaju upute roditelja i tijekom šišanja provjeravaju je li ok. ovaj put sam pustila tetu da malo napravi po svom i nije mi se baš svidjelo, ali zato znam za ubuduće...
Može mi netko objasniti gdje je točno taj Boom Boom na Kvatriću?
Iako mi je mama frizerka, šišanje Frana je nemoguća misija.. pa bi se probali šišnuti kod frizera (možda upali).
Trenutno je sada takvoj negativističkoj fazi prema škarama svih tipova da ne znam da li će uspjeti.
Ne da se šišati a odrezati nokte je isto ogroman problem..
Jel ima možda i pediker za djecu![]()
na uglu martićeve i šubićeve, preko puta novog kvatrić-placa. na uglu je frizer za odrasle, pa boom, pa neki birc.
možda možete otići pogledati kako se djeca šišaju da se pripremite.![]()
TNX, za upute!
I dobra je ideja da vidi kako se druga djeca šišaju.. možda i on poželi šišanje!
boom je i naš!
nakon što je dva puta histerizirao u onom dječjem u Marićevom prolazu, pa onda još jednom kod moje frizerke, boom je bio pravo osvježenje.
još je na kraju malo ostao i igrao se. s druge strane u marićev prolaz više ne smijemo ni primiriti jer misli da ide na šišanje pa samo ponavlja:"neće, šiš,šiš,lava,miš"
Nama su u Tončeku i Točkici tako zeznuli šiške koje je samo trebalo poravnati da smo drugi dan završili u Pepitu na "cijelom" šišanju. I sada zbog njihovog kiksa već pola godine čekamo da kosa naraste na onu dužinu na kojoj je bila prije ravnanja šiški![]()
Sa Petitom smo jako zadovoljni. Tete pitaju i po par puta u toku šišanja jel' ok to što radi, da li još i sl. I na kraju smo uvijek otišli zadovoljni.
Ma daj ne zezaj! baš je preslatkiš sa ovim frizomBrunda prvotno napisa
Bio je još preslatkišastiji sa dužom.tweety prvotno napisa
Eto, na kraju ispada da za ama baš svaki dućan ili tak nekaj ima super zadovoljnih i super nezadovoljnih..bilo bi dosadno da nije tak, a![]()
a mi se još nismo šišali.
zato nam je kosa do struka![]()
za andreja ionako SVI misle da je curica, samo još fale pletenice... 8)
Mi smo bili zadovoljni s Toncekom i tockicom i sad sam ja naivno pomislila da moja 4- godisnjakinja moze i kod frizera za odrasle, ali ne. JUcer smo nakon sat vremena nagovaranja izasli iz salona bez obavljenog posla. Danas ju vodim u Toncek i Tockicu, mada me privlaci i taj Petito, ali ovaj put necu riskirati da joj se tamo slucajno nesto ne svidi.
lepo prosim broj tulifona od boom booma.
nadam se da ce tete i striceki znati osisati mog jacksona kao onog malca iz kramer v. kramer :D
toncek i tockica su nam blize ali ne zelim da mi sinek ostane bez kose kao brundin sven![]()
Ajooj mamica13 - i ja sam baš pomislila da bi mogla odvesti Leu kod svoje frizerke. Tonček i Točkica su nam naime malo daleko, pa mi je odlazak frizeru kompliciran, a moja frizerka mi je u kvartu. Leu su inače zadnji puta u T&T premalo ošišali, ali ne krivim ih, to je sigurno maslo MM-a koji se boji za njene kovrčice![]()
Mi smo uljezi na 3-6, ali ljubazno molimo broj od boom booma pa ćemo se maknuti, stvarno
Nadam se da ste i dalje svi super zadovoljni?
Javljam broj i brišemo s vašeg teritorija![]()
Dakle, Boom boom: 4650-594
Mi smo bili isto kod tončeka i nisam baš bila sretna. Osim što smo skupo platili nisu nas baš najljepše ošišali. Još mi je najbolja obična frizerka koja mi je ošiša za 20kn (jedino je ja raščešljam peije odlaska)
Mi se za 30 kuna sisamo u Kauflandu (studentski grad ili tako negdje - prilicno daleko na istocnom dijelu grada). Ona sjedi u auticu koji ima pedalice - pa se zabavlja, a teta sisa. Inace, ostali frizeraji joj nisu dolazili u obzir.
baš smo jučer bili na šišanju u boom boomu i ja razmišljam kako bi ih htjela pohvaliti, ali mi je nezgodno raditi reklamu.daisy2005 prvotno napisa
Fran bi uvijek imao histerični napad kod šišanja. Počeli smo se šišati u onom dječjem frizeraju u Marićevom prolazu.
I tako, shvatila sam da nećemo više tako pa smo pronašli drugi frizerski. Uglavnom, zadnja tri puta smo išli u boom boom. Prvi put je trebalo duuugo da ga nagovorimo, i bilo je suza (ne napadaja histerije, nego su okice oplakivale kosu koja je padala), drugi put je trebalo isto dugo, ali kraće nego prvi put da ga nagovorimo i bilo je negodovanja, ali vrlo malo suza, a jučer bez suza i bez negodovanja. Mislim nije oduševljeno vikao :"Šišajte me!", ali nisam mogla vjerovati s kojim povjerenjem je "dao" svoju glavicu na šišanje teti Vesni.
Zbilja je to zaslužila, jer prošla dva puta mu je dala beskonačno vrijeme za prilagodbu.Pošpricala sve autiće (čitaj:napravila poplavu) kako bi ga nasmijala, i smislila da je mašinica bager koji smije ići samo po Franovoj glavici, ali ne i maminoj (to mu se najviše svidjelo).
P.S. Jučer je bila velika gužva, naručite se.
Mi smo uljezići, ali moram se pohvaliti (to je jedna od rijetkih stvari gdje je Filip "bolji" od većine svojih vršnjaka). Kako je imao oduvijek JAKO gustu kosu s mašinicom smo ga u frizera (nije dječiji) ošišali s nepuna 2 mjeseca. Od tada se šiša svaki mjesec 1 put, ali svaki put s njim nosimo i našu hranilicu u kojoj on sjedi dok ga se šiša.
A sad bježimo da nas ne potjerate!!!![]()
ne. koliko ja znam ona je vlasnica. osim ako ja nisam krivo čula ime.ms. ivy prvotno napisa
A ima li koji takav salon da radi i subotom popodne ili nedjeljom?
![]()
Na jarunskom placu ima jedan obični frizer ali striček Saša ima jako smisla za klince pa mu uspijeva ošišati i našeg koji je inače nemoguć. i na škare i na mašinicu. onda mali doma uzme fen i četku i kaže ja sam Saša, sjedi da te nafriziram.