Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: SISTEMATSKI PREGLED - ZG

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno SISTEMATSKI PREGLED - ZG

Drage cure, zanima me zna li tko kamo se može otići na sveobuhvatan sistematski pregled, a da se dobije temeljito izvješće o zdravstvenom stanju?
    Molim preporuke!

Koja bi bila cijena takvog pregleda?

ljerka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo bili u Nemetovoj, a mislim da su rekli da taj naš sistematsi pregled košta oko 1.000 kn, a za muške je 800 jer nemaju ginića. Bili smo u laboratoriju, spirometriji, EKG-u, UZV-u svih unutarnjih organa, ginić (s papa testom), UZV dojki (po potrebi šalju na mamografiju (odmah!), psihologa i Ortopeda ili fizijatra, kak te zapadne. Na kraju ideš liječniku opće prakse koji to sve sumira. Došli ujutro oko 8, a bili gotovi oko 14 h.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

u zagrebu većina ovih poliklinika kaj imaju privatno osiguranje možeš ići i ovak ako nisi njihov osiguranik...poliklinika croatia osiguranje-iblerov trg; nemetova-zagreb osiguranje, a najveće pohvale uz najveći i najdetaljniji broj pregleda sam čula da nude u ovoj novoj poliklinici sunce na uglu slavonske i HBZ

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Puno hvala na odgovorima!

petarpan, znaš li možda i cijenu, otprilike?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Neki moji poznati su išli u polikliniku Medikol http://www.medikol.hr/ i bili jako zadovoljni.

sanja30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj ljerka prvotno napisa
    Mi smo bili u Nemetovoj, a mislim da su rekli da taj naš sistematsi pregled košta oko 1.000 kn, a za muške je 800 jer nemaju ginića. Bili smo u laboratoriju, spirometriji, EKG-u, UZV-u svih unutarnjih organa, ginić (s papa testom), UZV dojki (po potrebi šalju na mamografiju (odmah!), psihologa i Ortopeda ili fizijatra, kak te zapadne. Na kraju ideš liječniku opće prakse koji to sve sumira. Došli ujutro oko 8, a bili gotovi oko 14 h.
    Ljerka, jel ovih 1.000 kn ako dodjes bez da si njihov osiguranik?

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nemam pojma za cijenu, ali evo ti br. od sunca-01/304.6666

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj filipova mama prvotno napisa
    Neki moji poznati su išli u polikliniku Medikol http://www.medikol.hr/ i bili jako zadovoljni.
    ja bila u medikolu, uzela jednu od njihovih kartica (imas na webu i cijenik pa pogledaj kaj ti najvise odgovara) koje ti vrijede godinu dana od dana uplate i jako sam zadovoljna uslugama

ljerka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sanja30, nemam ti pojma, ali mi definitivno nismo njihovi osiguranici jer je išla cijela moja škola (djelatnici), a znam tako što mi je rekao naš računovođa jer me baš zanimalo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •