Da li je netko probao i kakva su iskustva? jel se isplati dati toliko love za njega?
Hvala![]()
Da li je netko probao i kakva su iskustva? jel se isplati dati toliko love za njega?
Hvala![]()
probala, ali vuna jednostavno nije za nas....inače je mekano i tanko, ne bih nikad rekla da je vuna....Mala01 prvotno napisa
Kailash, odmah mi je lakše! Cure tak oduševljeno pričaju o vuni, a ja nikak da se nađem s njom. Već sam mislila da nekaj ne štima s mojim poimanjem vunenih zaštitnih.kailash prvotno napisa
Cure, tko misli da vuna nije za njega, neka proba Aristocrats soaker!
Nije ovom Stacinatoru do gležnjeva...
Nisam probala Stacinator, nego onaj Popolinijev soaker (mislim da je neko rekao da je on poput Aristocratsa).momtobe prvotno napisa
m, a što je konkretno problem? Puštaju vam, nisu udobne...što?
Popolinijev soaker sam samo vidjela u dućanu, to je tu negdje kao Aristocrats, ali i nije...Ari. je ugodan, ne ostavlja nigdje nikakav trag, a ne pušta.
Mi ga koristimo samo za noć, jer je to ipak period od nekih 12 sati, i cini mi se najbitnije da guza dise za to vrijeme. Perem ga jednom u 2 tjedna, lanoliziranje nije neka filozofija, jednom ga nisam lanolizirala, i cak onda nije pustio.
Meni ne pase kao dnevna varijanta jer pod pritiskom (kad se sjedi) ipak pusta vlagu na robicu, a to ne volim. Sa slijedecom bebom vuna ce mi definitivno biti prvi izbor, pogotovo za male bebuske koje ne sjede, ne puzu...
I tako, ja odusevljena vunom!
Nikako da se pomirim s tom vlagom koju pušta pod pritiskom. Za noć ga nemam hrabrosti probati jer Slatkica velik dio noći visi na cici i pelena+tetra+uložak su jutro mokre skroz na skroz. Bojim se da to vuna ipak ne bi izdržala.
A cijelo vrijeme me muči kaj je s bakterijama? Ipak se vuna pere samo na 30-40°C i ne vjerujem da su njena antibakterijska svojstva tak jaka :/
Pa ja vunu ne koristim po danu radi pustanja pod pritiskom, ali ponoci, kada se leži- nemaš brige, neće propustiti ni pod ful natopljenom pelenom. Ma najradije bih ti posudila da probas i uvjeris se, ali ne mogu, nemam dva![]()
mene je to puštanje pod pritiskom i nepranje u mašini i lanoliziranje totalno ohladilo od vune. i sad imam gotovo nekorišteni stacinator grape boje kojeg smo prerasli... :/
Imala je dva puta E. colli (soaker je isprobala prije 3 puta, tak da ne mislim da je on razlog). Cijelo vrijeme mi se vrti u glavi kaj ako se ponovo nakote, a to vrijeme koristimo vunu? Kak onda dobro oprati soaker?marta prvotno napisa
Kailash, i moj popolini je samo 3 puta korišten.