Citiraj Pinky prvotno napisa
dobila sam n98 ali sam se izgleda preracunala. naime upravo sam pocela koristiti prvi od ta tri tjedna, jer moram ici na uzv-ove prije punkcije (daleko od mog mjesta stanovanja) pa ako punkcija i bude ovaj tjedan, tko zna koliki ce razmak biti izmedju punkcije i et. morati cu nekako sloziti bar jos tjedan dana...

da li je glupo nakon n98 ( Komplikacije povezane s umjetnom oplodnjom) otvarati n97 (Ženska neplodnost - 14 dana ) ili ici na z31 (Postupci u vezi s oplodnjom -7 dana)?

Pinky, bila sam u sličnoj situaciji i isto mi je bolovanje trebalo isteći prije vađenja bete. Tako sam i rekla doktorici opće prakse kada mi je otvarala bolovanje, ona je rekla da to nije problem, neka nekoliko dana prije isteka bolovanja dođem sa papirima kod nje (ja ili netko drugi) i da će me poslati na komisiju i da neće biti problema da će oni to produžiti (naravno, pod istom šifrom). Međutim, kada je MM došao sa papirima kako je ona rekla, nije ga uopće slala na komisiju nego mu je sama produžila bez problema. Tako da je to bilo ok.
Ne brini ništa, i tebi će biti ok. A sada dok se pripremaš i prolaziš kroz sve to, pokušaj ne razmišljati o šiframa i bolovanjima, ima tko misliti o tome, nego dragom lijepo daj papire neka odnese kod tvoje dr i neka ti to sredi, a ti lijepo uživaj i odmaraj se.
Želim ti svu sreću svijeta u postupku