-
Zašto je to tako :(?
Danas mi prijateljica priča sretnu priču o rođenju svog nećaka, koji je sada star 2 tjedna i uživa u ljubavi i pažnji svojih mame i tate. I tako je pitam kako je seki bilo u bolnici, pa mi ona prepričava, između ostalog bilo ih je 5 mama u sobi s bebama (osječko rodilište), a između njih 5 i jedna koja je odlučila svoju bebu (curicu) odmah napustiti (kao doma ih ima još 4-oro vanbračnih, pa joj ne treba još i ovo
. I tako je bebica ostala u bolnici, i navodno će cijeli svoj 1. mjesec života provesti tamo. Pretpostavljam da će nakon toga odmah na posvojenje (s obzirom na to da je se mama odmah odrekla). Sve to je tako strašno, tako neljudski, ne želim nikoga osuđivati, ali pitam se kako netko može tako nešto napraviti SVOM djetetu
? No moje je pitanje zašto dijete tako napušteno CZZS odmah ne daje na posvojenje, nego prvo mora mjesec dana biti samo, bez mamine i tatine blizine (mislim na mamu i tatu posvojitelje), bez maženja i svega ostaloga što samo obitelj može dati? Nije ovo prvi primjer za koji sam čula da tako dijete prvo bude u bolinici ili u domu, pa tek kasnije ide na posvojenje. Ispravite me ako griješim, možda sam u krivu, jel to takva procedura ili šta je???
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma