rodila sam prije 14mj. i sada jako želim bebu, naravno i MM. Kasni mi 5 dana ali me strah napravit test da se ne razočaram. A tako bih žejela da u buši poovno imam malo slatko stvorenje. Nadam se da ću Vam se uskoro javiti sa sretnim vijestima![]()
rodila sam prije 14mj. i sada jako želim bebu, naravno i MM. Kasni mi 5 dana ali me strah napravit test da se ne razočaram. A tako bih žejela da u buši poovno imam malo slatko stvorenje. Nadam se da ću Vam se uskoro javiti sa sretnim vijestima![]()
I ja sam poslije prvog djeteta jako htjela opet biti trudna. Poslije drugog sam imala osjećaj da je to to. Tako da lijepo slijedi svoje (i TM) srce i želim ti još jednu (ili koliko već želiš) bebicu
![]()
[quote="mali karlo"]rodila sam prije 14mj. i sada jako želim bebu,.../quote]
ovak se i ja osjećam, ali mi još ne možemo krenuti na drugu bebu pa ti zato čvrsto držim palčeve
jer te razumijem skroz
![]()
I ja sam u istim razmišljanjima kao i ti. Bila sam na pregledu, ginic mi je rekao kad ce mi biti ovulacija...dali smo se na posao i za sada 1 dan kasni. I mene je strah napravit test mada imam nekih simptoma tipa osjecaj da mi non stop nesto "curi", bol u bradavicama, probadanje u jajnicima....nadam se da netko gore slusa nase molitve !!!! Sretno !!
Cure, ~~~~~~~~~~ da vam se ostvare snovi!
I ja bih opet malo slatko Čudo.
ja isto imam ovakve simptome... želim svu sreću tebi, meni i svima koji žele postati roditelji. :Dbebeto prvotno napisa
![]()
Sretno, cure i javite se brzo s najljepšim vijestima.
I svaka vam čast.![]()
Ja ipak osjećam da se prije druge bebe moram malo naspavati.
Bar jednom, samo 3-4h u komadu... :/
ja nema lijepe vijesti. Sinoć sam dobila i tako sam bila tužna, plakala sam ko kišna godina. Nadam se da ćemo idući mjesec imati više sreće.![]()
Meni je test pokazao plusic !!!! :D Sad cemo pricekat jos tjedan-dva pa na pregled, do tada se necu nicemu previse nadati ...drzite fige !!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da sve bude u nejboljem reudu. Čestitam![]()
I ja bi jako, jako htjela jos jednu bebu ali me malo strah... da li ja to mogu?
inez9 ja vjerujem da možeš ako osjećaš želju za još jednim malim anđelom. Sretno![]()
Najradije bi da nam se dogodi onako slucajno i iznenadi nas...
...jer stalno pricamo o tome a kada dodje vrijeme odluke nikako da kazemo evo sada cemo![]()
pa jos cekamo
![]()
I ja bi, ali ipak mi je malo prerano. A i nisam još dobila M. Pošto ne koristimo zaštitu svašta je moguće...![]()
Cure sretno...
Ja vam mogu samo reći svaka vam čast na tim željama. Meni nije palo na pamet imati još jednu bebu dok nije napunio 3 god![]()
~~~~~~~~~~ da vam se ostvare želje vezane uz još jednu bebicu
Bok cure
ja toliko tj MM i ja toliko želimo bebača da me sve strah da od stresa i okupiranosti time neće niš bit od toga, već 2 mjeseca niš iako su mi M točne na dan dva uglavnom 28 dana.
Držite mi fige, trebala bi dobit 01.11. amolim boga da je nevidim!![]()
i ja, i ja......
nema M, nema zaštite....
... a žela ko kuća!!!!!
jedva čekam opet!!!!!
![]()
KOJI SAM MAZOHISTA!!!!
curke, nadam se da će nam se svima želje ispunit.
ZVONKICA držim fige da ne dobiješ. Ja bi isto volila da ne dobijem... nadam se da bog čuje naše molitve
svima
Sutra, iako 2 dana prije očekivane M napravit ću test možda se iznenadim! Javim kaj sam doznala! :shock:
I ja se nadamda je NECU dobiti za nekih 10 dana....
![]()
Niti M, niti pozitivan test! Poludit ću, baš sam tužna![]()
![]()
I ja bih opet, ali znam da je razumno pričekati neko vrijeme. 8)
Meni "neko vreme" upravo dolazi![]()
Jedva cekam da opet zatrudnim!!!!