Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: plodna voda da ili ne?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno plodna voda da ili ne?

u 37 tjednu sam trudnoce.i imam osjecaj da kod mokrenja mi istice plodna voda u trnutku kada prestasnem a zna se dogoditi kod dugotrajne setnje i kucanskoga posla.cure pomozite.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja sam imala isti osječaj,nisam baš ni znala šta curi...ali je curilo...došla u petrovu na redovnu kontrolu.odmah su mi napravili pretrage sve i sve bilo u redu...taj iscjedak je bio pojačani iscjedak ali rijedak nije bio sluzav..čak je i dr mislio da je voda ali nije bila...eto riječi utjehe ali sad telefon u ruke i zovi dr...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Možda je trudnička inkontinencija.
    I meni je tako znalo procuriti dok bi šetala, samo bih osjetila mokro (čak i ako sam piškila prije toga) ali nije bila plodna voda već mokraća.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hm... pa meni je tako krenulo jedno jutro (prva trudnoca), dan iza redovnog kompl. pregleda (trudnocu su mi vodili u bolnici ali lezala sam doma). jednostavno sam isla mokriti, a ono na kraj mokrenja kao da mi je jos malo bjezalo .. i to tako cijelo dopodne i onda negdje oko podneva mi se cinilo da je malo vise iscurilo, nije bilo nikakvog iscjetka, nikakvih bolova. Ali eto ja odlucila ici do bolnice.. jedva me primili na pregled jer kao fantaziram !
    I kad su me sjeli na stolac za pregled i kad je dr. pritisnuo trbuh (onako opipao), a ono pljusnuloooo... plodna voda :shock:
    I samo su me odveli u radjaonu (bilo je terminu) i nakon 6h rodila se moja Elena....

Tako eto odi ti za svaki slucaj do ginica ili barem nazovi, nikad se nezna, bolje ici dva puta previse nego jednom premalo!

Sretno

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

slažem se sa mel ne bi te htjela strašiti, ali kad su djeca u pitanju ja sam radije za puhanje na hladno

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

J.D, pogledaj malo ove topice. nadam se da ćeš tamo naći korisne informacije:

Curenje plodne vode
    ulosci indikatori plodne vode

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kopiram s drugog istoimenog topica:

Citiraj J.D prvotno napisa
    hvala vam cure poslusala sam vas doktor mi jr reko da je to vjerovatno povecani iscjedak.danas oko podne ulovili su me jaki bolovi u donjem djelu trbuha koji nisu prestajali pa sam otisla u petrovu tam su me stavili na ctg i rekli da je sve u redu i da imam slabe trudove nisu mi znali objasnit kaj mi je inace imanm streptokok b grupe a moj mi to doktor nije reko sad sam se stvarno pocela brinuti.Doktor me stavio na ultrazvuk i reko da je beba velika za 34 tjedna a po mom gin.je 37 neznam vise kaj da mislim otvorena sam i beba je sa glavicom na samom ulazu u zdjelici i propiso mi je strogo mirovanje.propiso mi noernobele al ih se bojim piti pomozite

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

odi vidi
    meni je bio vodenjak dugo napuknut pa je tako kapalo

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

opet kopiram s istoimenog topica:

Citiraj J.D prvotno napisa
    IMAS PRAVO PROVJERIT CU NADAM SE DA MI NECU REC DA FANZAZIRAM