u 37 tjednu sam trudnoce.i imam osjecaj da kod mokrenja mi istice plodna voda u trnutku kada prestasnem a zna se dogoditi kod dugotrajne setnje i kucanskoga posla.cure pomozite.![]()
u 37 tjednu sam trudnoce.i imam osjecaj da kod mokrenja mi istice plodna voda u trnutku kada prestasnem a zna se dogoditi kod dugotrajne setnje i kucanskoga posla.cure pomozite.![]()
ja sam imala isti osječaj,nisam baš ni znala šta curi...ali je curilo...došla u petrovu na redovnu kontrolu.odmah su mi napravili pretrage sve i sve bilo u redu...taj iscjedak je bio pojačani iscjedak ali rijedak nije bio sluzav..čak je i dr mislio da je voda ali nije bila...eto riječi utjehe ali sad telefon u ruke i zovi dr...![]()
Možda je trudnička inkontinencija.
I meni je tako znalo procuriti dok bi šetala, samo bih osjetila mokro (čak i ako sam piškila prije toga) ali nije bila plodna voda već mokraća.
hm... pa meni je tako krenulo jedno jutro (prva trudnoca), dan iza redovnog kompl. pregleda (trudnocu su mi vodili u bolnici ali lezala sam doma). jednostavno sam isla mokriti, a ono na kraj mokrenja kao da mi je jos malo bjezalo .. i to tako cijelo dopodne i onda negdje oko podneva mi se cinilo da je malo vise iscurilo, nije bilo nikakvog iscjetka, nikakvih bolova. Ali eto ja odlucila ici do bolnice.. jedva me primili na pregled jer kao fantaziram !![]()
I kad su me sjeli na stolac za pregled i kad je dr. pritisnuo trbuh (onako opipao), a ono pljusnuloooo... plodna voda :shock:
I samo su me odveli u radjaonu (bilo je terminu) i nakon 6h rodila se moja Elena....
Tako eto odi ti za svaki slucaj do ginica ili barem nazovi, nikad se nezna, bolje ici dva puta previse nego jednom premalo!
Sretno![]()
slažem se sa mel ne bi te htjela strašiti, ali kad su djeca u pitanju ja sam radije za puhanje na hladno
J.D, pogledaj malo ove topice. nadam se da ćeš tamo naći korisne informacije:
Curenje plodne vode
ulosci indikatori plodne vode
kopiram s drugog istoimenog topica:
J.D prvotno napisa
odi vidi
meni je bio vodenjak dugo napuknut pa je tako kapalo
opet kopiram s istoimenog topica:
J.D prvotno napisa