Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: koristiti vitamine ili ne prije postupka i nakon?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno koristiti vitamine ili ne prije postupka i nakon?

evo, ja sam na prvom svom stimuliranom postupku IVF i neznam dali da pijem kakve vitamine ili nešto slično. Po nekim pričama čujem da dosta žena uzima nešto a sad neznam dali i smijem išta uzimat s obzirom na sve to sto trošim za stimulaciju, doktora i nestignem pitat ili zaboravim u toj brzini pregleda

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

vesna, kao prvo, sretno s postupkom!

ja sam imala samo taj jedan AIH, a planiramo IVF i otprilike imam plan sta cu uzimati uz stimulaciju:

- homeopatiju
    - ginko
    - cvekla, sirova ili sok
    - vrkutu, neven - kao caj
    - vitamin E
    - folnu kiselinu
    - andol 100

uzimala bih i ananas, ali mi se zgadio u vrijeme AIH-a.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja uzimam prenatal, ne toliko radi vitamina nego radi folne kiseline koju je preporučeno uzimati i prije začeća, a u prenatalu ima preporučena dnevna količina.
    Ovaj ciklus uzimam i omega-3.

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

Meni je ovo 6.IVF i prvi da ne uzimam nikakve vitamine osim folne koju uzimam vec pola godine konstantno.Doc mi je rekao da folna u sebi sadrzi vitamin B koji je najvazniji pa uz nju ne trebaju nikakvi drugi vitamini vec samo dobra vitaminska prehrana-puno voca i povrca i puno tekucine!!
    Poslusala sam ga i moram priznati da se izvrsno osjecam.Nekada nije dobro niti pretjerivati u necemu jer sam cak negdje procitala da visak nekih vitamina u organizmu moze imati kontraindikacije..
    Cajeve isto tako sada izbjegavam jer su i oni puni kofeina..
    SRETNO!

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam počela uzimati prenatal, zato što imam jednu bočicu koja mi je ostala od prošle trudnoće. Kad je popijem uzimat ću neki drugi multivitamni koji uključuje folnu, vitamin E...Posebno uzimam C vitamin od 1000mg,čaj od brusnice i Gospine trave svaki dan, i prirodni mix od meda i sjemenki ujutro a navečer matićnu mliječ, i pijem dosta tekućine...

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

znači ipak da nešto uzmem i ja bar tu folnu kiselinu, nisam htjela ništa jer neznam kako organizam reagira na sve te lijekove, a sutra idem u ljekarnu pa ću nać nešto i za sebe, hvala! Vrijedi pokušati sa svim!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •