-
Ej draga lola, nemoj ocajavat za spermiogram, nije toliko strasan, a i to je jedan tako los, mozda je odraz nekog trenutnog stanja, nervoze,viroze, itd...
Nama je terato bila puno gora (3% normalnih!) pa je dosla na 37%.
Ja bi ti preporucila, ako imate malo vremena, da probate prvo 5,6 mjeseci popravljat spermiogram preparatima, u to vrijeme ti jos malo smrsavis za svaki slucaj ( ako kasnije ipak budes morala na hormone) pa da onda napravite spermiogram da vidite na cemu ste.
Bolje ti je uzet sve preparate odvojeno jer si onda sigurna da je dobra doza i da djeluju, kad se sve zgura u jednu tableticu, moguce je da se izgube neka svojstva.
Ova cijela kombinacija kosta oko 500kn, i onda traje oko 2 mjeseca svakodnevnog uzimanja, cink i selen cak i tri (pakovanja su 100tbl). BioAstin ti ne sadrzi sve te sastojke, on je koliko se sjecam , nesto slican Spirulini- uglavnom beta-karoten.
A svaki od ovih preparata je bitan-neki za terato, neki za astheno i oligo.L-karnitin ti je najbitniji za pokretljivost, a to vam je i najlosije, koliko sam vidila pa bi ti mozda bilo dobro uzet acetil-l-carnitin (ja ga nisam kupila, al cula sam da je jos bolji) ili neku malo zescu dozu l-carnitina. I uz to jos vitamina C, to u vocu i povrcu.
Eto, malo sam pretjerala, po mom iskustvu djeluje, treba bit discipliniran i uzimat svaki dan da bi se doze u organizmu odrzale na jednakoj razini. Zelin ti uspjeh i glavu gore!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma