-
Ma mozda sam se krivo izrazila, nisam mislila sad neke bijesne doze l-karnitina, sve je to u granicama dnevno preporucene, samo ima preparata s manjom i vecom koncentracijom.
Nisam ni ja za trpanje svega i svacega, al ako je jetra u redu i ako se uzima u preporucenim dozama, mislim da ne bi trebalo bit problema. L-carnitin uzimaju normalno i sportasi za energiju i misice, a Spirulina se daje cak i maloj djeci. Sta se tice kolicine razlicitih preparata, oni nemaju veze jedan s drugim i ne ulaze u interakcije.
Moze on moze da budes sigurna prije napravit samo pretrage krvi na jetrene probe da zna jel sve ok.
MM je ovu svoju kombinaciju preparata pokazao i opcoj doktorici i urologu i oni su je odobrili, dapace, pohvalili.
I da, dobro je napravit pauzu nakon nekog vremena, mm je pio 6 mjeseci i sad nece uzimat nista neko vrijeme, da se organizam odmori.
Ne mislim ni ja da je IVF nesto strasno, al mislim da je bolje ako si na pocetku sa svime, prvo probat ono sta je najjednostavnije pa onda, ako ne ide, ici dalje.
Lola, mislim da neki caj ne moze nazalost bit dovoljan za popravljanje nalaza. Probaj potrazit neke ljekarne s popustima. Ako hoces, ja imam l-arginin , cink i selen, otvorene, al minimalno potrosene, a kako je spermiogram bio dobar i pauziramo s tim, mogu ti to dat ako si u Zg, ako nisi posaljem ti postom, nema nikakvog problema.
Stvarno mi javi na pm ako hoces, ja cu to bacit. Onda bi mogla samo kupit Spirulinu i l-karnitin, pa da imas s cim pocet.
Pusa svima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma