Sta je ovo danas, sve sami spermiogrami!

Curka- ne znam sto da ti kazem za miom, da pitas jos neko misljenje nekog ginekologa, koja odluka nosi manje rizika.. Sto se tice spermija, znam da to grozno zvuci kad tek saznas, ali ima puno nacina za popravit bilo koji spermiogram, ne kazem da ce uspjet sigurno, ali vrijedi pokusat.Da te utjesim, mi smo isto imali asthenozteratozoospermiju, bili smo zaprepasteni, pa sam malo cackala po forumu i nakon 6 mjeseci uzimanja preparata (selen, cink, l-arginin, l-carnitin i Spiruline), popravio se skroz.Tako da znas da ima nade, probajte nesto tako ili neki caj pa vidite.Samo ne daj da te slomi, sve je to rjesivo!

svjetlich- kako je kod tebe sve ok, nek on ode urologu, moza je i varikokela uzrok i napravi sve pretrage, pa ako vam se jako ne zuri(mislim na kojih pola godine), pokusajte spermiogram popravit s nekim od preparata, ako ne krenite sa mpo. Nek te tjesi sta si bar ti ok, ima parova di je kod oboje problem pa uspiju napravit bebicu. Sretno!

Sananas- tebi nije uopce tako los spermiogram, ako sam dobro skuzila, sve vam je dobro osim tih 7% abnormalnih, al koncentracija je dosta velika pa opet brojcano ima dosta normalnih. Ne znam koliko imate godina, al mozda bi vam bilo dobro pokusat malo sa preparatima pa onda opet vidit nalaz.Nije tako lose!!

Malo sam oduzila, al znam kako je meni bilo kad smo mi tek dobili nalaz i kako je izgledalo beznadno, a onda smo ga uspjeli popravit.Zato svaima, hrabro i optimisticno!!