-
SOS za dojenje, pitanje o izdajanju
Upravo me zvala frendica, rodila je u petak u Petrovoj
danas nailazi mlijeko, pita da li se treba izdajati, bebač sisa
frka ju je zbog noćne pauze od 22 do 6 ujutro
ja sam rekla da se ne treba izdajati jer će povećati produkciju ali pošto je kod nas rooming in neznam kako je to kada bebu ne možeš staviti na prsa po noći
dojke su prilično nabrekle i bolne
-
Dok ti se netko iz edukacije ne javi, ja ti prenosim litalin odgovor (litala, nadam se da je ok...) za slican problem :
"ako osjecas prepunjenost dojke, bilo bi dobro ili ponuditi bebi da malo izvuce ili se lagano rucno izdojiti ali stvarno toliko malo samo dok ne prestane osjecaj prepunjenosti i boli. svako dodatno izdajanje preko te mjere (da ti olaksa) znaci da ce se i produkcija povecati sto ce te samo zavrtiti u krug."
Mene uvijek srce zaboli kada cujem kako odvoje mamu i tek rodjenu bebu na 8 sati tijekom noci...
Ja bih tvojoj prijateljici savjetovala da ih proba "nazicati" da joj donesu bebu i po noci; mozda se nadje koja dobra dusa u toj Petrovoj.
-
Jadna žena, što reći na ovo...zašto ne ide kući i ne rješi se muka...
IDI KUĆI.....
-
Pa i to sto samaritanka rece, mogla bi i kuci ako su i beba i ona ok.
Ovdje idu kuci iz bolnice nakon jedan dan (tri dana ako je bio carski), ali ako hoces, mozes ici i nakon par sati.
-
Danijelka
Bilo bi najbolje da ti frendica nazove SOS telefon...
Ovako bi moglo doci do "gluhih telefona", mi tebi govorimo, pa ti njoj... lakse bi joj bilo da prica s nekim direktno... Molim te je uputi na SOS
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma