Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: blizanci, koja strategija dojenja?

KolkeFo

Početno blizanci, koja strategija dojenja?

Ja sam tata dva mala dečka koji su rođeni sa niskom težinom (2270 i 2230g). Imamo dosta problema sa dojenjem, tj. kako su u bolnici 10
    dana bili osim majčinim mlijekom bili hranjeni i sa umjetnom hranom,
    sada pocicaju nešto majčinog mlijeka al brzo odustaju, te traže kupovno.
    Bojimo se uskratiti im ga jer su mali i trebaju svakog dana napredovati, a i nedostatak vremena također nije neki saveznik. U kontaktu sa dvije pedijatrice i dvije patronažne sestre, dobili smo krajnje dijametralne odgovore pa više ne znam kome bi vjerovao. Mi smo usvojili tektiku prvo na cicu, a potom dohrana sa malo humane 0. To činimo svaka tri sata računajući od početka hranjenja.
    Koju bi taktiku vi izabrali?
    Pozdravljaju Vas mali Pavel i Vid!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja bih ti savjetovala da nazoveš sos telefon za dojenje 0800227722 i sigurna sam da će ti dati dobre savjete, meni su uistinu pomogle.
    Poljubi male bebače i želim vam puno uspjeha u dojenju!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Fantasticno da pokusavate. Samo ustrajte u pokusajima dojenja i svakako nazovite SOS-telefon. U medjuvremenu se mozete izdajati, pa izdojeno mlijkeko davati djecici kad se umore od sisanje, jer pretpostavljam da zbog toga odustaju!! Izdajajte obavezno obije strane istovremeno!!!

Ako produkciju uspijete dovesti na zeljeni nivu (cemu pomaze istovremeno izdajanje) onda je vjestacka dohrana nepotrebna, jedino se bebaci moraju dohranjivati, nakon podoja, ali u tom slucaju majcinim mlijekom. Tako, kad' bebcici budu dovoljno snazi i veliki da sami posisaju cijeli obrok, nece biti problema sa manjkom mlijeka i sl.

Sterno i javite obavezno kako napreduje!!

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja imam blizance i dojim ih od prvoga dana. Uskoro će navršiti 7 mjeseci.
    KolkeFo, javi se ako ikako mogu pomoći. Ako treba, mogu i doći!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •