Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: cucla?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno cucla?

Pisala sam vec kako se Vktor navali na cicu po nekoliko sati. Jucer od 4PM do 10 PM... Naravno da ne jede sve vrijeme...ali jede dovoljno, pelene su mokre i pokakane, on se vidljivo zaokruzuje itd
    Zaspi na ciki, ali kad je izvucem, u roku od 5 minuta nastupa nevjerovatan plac. Ja vratim ciku - sve ok.
    Recite mi da li bi cucla pomogla? Ili bi odmogla dojenju..? Nocu fino spava i nema drame. Ovi derneci se desavaju uvijek od kasnog popodneva do spavanja.
    Da sutim i dojim ili da razmisljam i dalje o cucli?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

draga ninet,

prvi su tjedni vrlo iscrpljujuci - roditeljima i bebi

duda bi mozda pomogla, a mozda i ne bi. ako razmisljas o iskljucivom dojenju, onda se duda nikako ne preporuca, a nikako ne u prvih 6-8 tjedana kad se tek uspostavlja ravnoteza u ponudi i potraznji mlijeka i uhodavate se i ti i malisa.

viktor ti je tako mali, normalno je da je nervozan kad te nema blizu i da mu je tvoja cica najveca utjeha na svijetu pokusaj se nekako organizirati da ti bar dio dana prodje s manje muke, da ga netko drugi malo nosa ili promijeni koju pelenu kako bi se ti mogla kasnije odmornija i raspolozenija posvetiti vecernjem derneku

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ma, to sam i htjela da cujem

Sutim i dojim!

Hvala.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Draga Ninet, ko da sebe vidim u to vrijeme :D

Leo se zaista nije skidala s cice i ono fakat počneš misliti da će tako biti zauvijek...ali nevjerojatno je kako brzo vrijeme prolazi i skužiš da odjednom beba počne širiti horizonte i počinje kužiti da na ovom svijetu ima još puuuuno prekrasnih stvari osim cice koje vrijedi vidjeti, osjetiti, istražiti, pa dani bolnih nadraženih bradavica ostanu zauvijek za vama

Uživaj u svom malom bebachu i samo si brij da sve dođe u svoje vrijeme, prirodno i polako, pa će se i on prestat baviti isključivo cicom kad za to dođe pravi čas

Ljubi bebacha i niš ne brini, majka priroda zna kaj radi

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pretekla si me u postanju, Ninet

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja svoga navikla na dudu i iako nije zbog toga bilo problema sa dojenjem ipak mi je zao. sad umjesto da odmaram kad mogu trcim njemu dodavat dudu jer je pljune pa ga ulovi bijes.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Isto je tako bilo i kod nas! Ali to se valjda mora proći! Dudu smo pokušali dati ali još je dan danas baš neće! Samo malo strpljenja, pa ima tek 3 tjedna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •