-
Ayurveda i uspjeh potpomognute oplodnje
Ima li neko iskustva s ayurvedom i uspjehom potpomognute oplodnje?
Pitam zato sto sam bila na "oglednom" pregledu kod lijecnika koji se bavi ayurvedom i na jednom tretmanu.
Pregled me odusevio - kako je vrlo brzo otkrio moje bolesti, nacin dozivljavanja svijeta (citaj stresa i sl.).
Tretman mi je bio OK.
Zbog cijene tretmana koja je dosta visoka zanima me ukoliko je netko isao na tretmane je li vidio poboljsanja.
-
bebomanka
Prije dvije god. smo MM i ja bili kod jednog ayurveda lijecnika u Austriji.I mi smo bili odusevljeni i poceli smo piti hrpu tableta od njega i uz to sam ja jela neku mast koja mi je stvarno dizala zeludac..ipak nije bilo rezultata.Sada smo od tog iskustva izdvojili samo neke dobre navike a to su da nikada ne pijemo ledena pica nego sve sa sobne temperature i ja pijem cak mlaku vodu.Lassi je vrlo dobar za probavu i shvatili smo bar jedan dio kako se hraniti a da pritom ne trujemo-opterecujemo organizam..
Ja ti jedino mogu preporuciti kao pripomoc za uspjeh ivf-a, da odes kod osteopate koji stvarno vrlo pozitivno moze utjecati na uspjeh.
Prehrana je svakako isto jako vazna komponenta ali to mozes najbolje nauciti u svim knjigama Yoge koja je usko povezana sa ayurvedom.
SRETNO!
-
Drage cure,
svi ajurvedski, markobiotički i drugi tretmani, (osobno sam shiatsu terapeut, reiki majstor, aromaterapeut i drugo) za svrhu imaju dovesti tijelo u stanje homeostaze, osnosno prirodnog vraćanja u ravnotežu. Svi hormni, postupci i torture koje prolazimo ili smo prošle šokantni su za organizam i zaista nema postupka koji nas može "očistiti" u kratkom vremenu. Za to je potreban proces promjena misli, stavova, ponajprije prehrane!
Tretmani za eliminaciju stresa DA, ali tretmani kao čudotvorno sredstvo NE. :shock: šokirana sam činjenicom kolike žene uništavaju svoje živote, dižu kredite i uvaljuju se u dugove radi toga da bi imale nešto što im prirodom nije dano! ( Uklučujući i mene)...I zato pretjerane želje stvaraju pretjerane frustracije....U svakom slučaju čuvajte zdravlje i živce i nezaboravite uživati u životu
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma