-
curke bok,pročitala sam sve postiće o dabićima i evo još jedne koja ih pije!ja imam kćer od 11 mjeseci,i od nakon poroda sam imala dva menzesa do 3 mj a rodila sam krajem prvog i do sada ništa.izgubila sam 23kg,radila sam uzv štitnjače koja je uredu,sa lh si nisam dobra ovo drugo je ok,ustanovljeno je da imam anovulacijske cikluse.obišla sam doktora i doktora,popila tableta i tableta i ništa!moj ginić mi je savjetovao odlučiti se što prije na drugu trudnoću,pošto i želim još imati dječice,te je rekao kako je ova odluka trudn.najbolja po pitanju mene da se vratim u normalu,sa svojim zdravljem!evo od 4.12.08.pijem dabrostone 2x1 i folik plus,nemam nikakvih problema,i evo danas sam dobila nekakav menzes!bila sam kod doktorice koja mi je susjeda ona je endokrinolog i rekla je da je ovo na dobrom putute kako isto savjetuje trudnoću,da se stvari ne zakompliciraju,nedao bog!e sad imam pitanjce,neki kažu da ako imama menzes da nemoram imati ovulaciju,sva sam zbunjena pa me zanima dali je kome ova kombinacija pomogla da zatrudni????oprostite što ovako duljim ali da stebolje upućene o čemu ja ubiti toliko razglabam!!!!!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma