Pokazuje rezultate 1 do 50 od 171

Tema: Dabroston...2.dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj zeljana02 prvotno napisa Vidi poruku
    nisam nigdje nasla o duphastonu pa pisem ovdje...dakle situacija je slijedeca...zbog obilne M dobila sam duphaston za regulaciju ciklusa...inace mi je ciklus skolski 28 dana...od 11 dc pocela sam piti 2xdnevno 14 dana...vecer kada sam pila zadnju tabletu i to prije nego sam ju popila primjetila sam tamnozuckasti iscjedak kao "suncani", bas izraziti zuti...drugi dan ujutro malo prokrvarila,i nakon sat vremena sve stalo i opet taj zuti iscjedak...nemam pojma sta da mislim, pa me zanima vase misljenje ako koja ima slicnu pricu...nisma mislila da cu tako brzo dobiti cim prestanem uzimati tablete, a ono odmah drugi dan svijetla krv i sve stalo......ako nista drugo nemam one uzasne bolove i o.k. se osjecam...
    čuj, nisam ti baš pametna oko toga. moguće je dobit M i dan nakon prestanka uzimanja, ikao na kutiji iše 3-7 dana, sve ovisi od organizma do organizma. budeš vidjela sutra - prekosutra kak će se stvari odvijati..jer moguće je i da si T. po tome možeš normalno ostati T jer on ti regulira ciklus. ok, većina cura ne ostane odmah 1. ciklus uzimanja T, ali sve je moguće..nabaci testić da to eliminiraš a ja ti ~~~~~~~~~~~~~~ da si T!!

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tnx. za odgovor draga...sve si nekak mislim da cu ih prestat piti, onako mi je ciklus barem bio pravilan i tocno 28dc, ali bolna M i obilna...hm...vidjet cu sutra ili prekosutra kako ce biti...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure, znate li možda zašto i 16 dana nakon korištenja duphastona nisam dobila menstruaciju i što bi dalje trebala činiti? Dr mi je na godišnjem. Ne znam da li je glupo ništa ne koristiti sve do rujna dok se on ne vrati. I da li bi ipak do tada trebala dobiti? Molim vas, pomozite, sva sam očajna. Hvala

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj acitam prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, znate li možda zašto i 16 dana nakon korištenja duphastona nisam dobila menstruaciju i što bi dalje trebala činiti? Dr mi je na godišnjem. Ne znam da li je glupo ništa ne koristiti sve do rujna dok se on ne vrati. I da li bi ipak do tada trebala dobiti? Molim vas, pomozite, sva sam očajna. Hvala
    Draga acitam,jesi li rijesila svoju situaciju?Ja sam sad u istoj situaciji i ne znam sto je razlog tome,uvijek sam menstruaciju dobivala u roku 2-3 od zadnje tablete.a sad je nema!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •