ja da sam na tvom mjestu ja nebih pila dabroston samo ce ti produziti ciklusi i pretrpati te progesteronom.
Pola godine mi je trebalo da uredim cikluse zbog dabrostona a bazalna temp se poremetila tako da mi je cjelo vrijeme bila iznad 37 kad bi se malo spustila bila sam presretna i nisam znala da je povisena od progesterona kako ga je bilo previse u organizmu tako sam imala povisenu bazalnu i u prvom a i u drugom djelu ciklusa. :/ i vjerujem da nisam imala ovulacije uopce jer je progesteron bio nadmocan u prvom djelu ciklusa a estrogen nizak,to jest estradiol mi je bio 0,07 u folikularnoj fazi,a ovulacija upitna i ako je dolazila dosla bi 25,27 dan ciklusa pa onda 15 dana dabrostona pa nikad kraja,grijala sam kao radijator
zato sam ja navalila na fitoestrogen u prvom djelu ciklusa a na fitoprogesteron u drugom djelu ciklusa i sada je napokon ciklus ok donekle.
fitoestrogeni i fitoprogesteroni reguliraju hormone nisu kao ovi sinteticki hormoni.
Kazu da od manjka progesterona dodje do spotinga nakon M ja mislim a i citala sam da moze doci i od viska.
Dok sam bila na dabrostonu 6 mjeseci cjelo to vrijeme nisam vidjela krv osim tog spotinga koji je trajao i po 11 dana.Kad sam prestala sa njim i okrenuila se vitexu,nocurku i djetelini crvenoj pocelo se sve normalno odvijati sa ciklusom.
Gubila sam dragocjeno vrijeme sa dabrostonom.