-
Trudovi
Da, evo, još uvijek sam 2 u 1 i sad imam još jedno pitanje. Čitala sam priče s poroda pa me zanima koliko su vam u prosjeku ranije krenuli trudovi?
Mene već dva dana drapaju ali svakih pola sata, pa niš od akcije. Zato nisam spavala već 50-tak sati :D . I to mogu reći da pošteno boli, njih 70% odradim uz čučnjeve, pjesmu i ples al onih 30%...grebem žbuku sa zida i zavijam. Tak da, ako i jesu lažnjaci, stvarno su zli. Koliko još
? Oću manje bolne i češće!
-
Ja ti vibriram jer ces uskoro upoznati svoju bebicu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
I meni je tako bilo, 3 dana trudova, samo sto su meni bili na 3 do 6 minuta.
Isto nisam spavala.
I nis, sve je bilo ok. (osim sto sam dobila drip na kraju, ali to nema veze ovim).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da se sto pre mazite!
-
Mene je bolilo 15 sati na svake tri minute,od pocetka do kraja razmak je bio 3 min. i isto je bolllilllooo,jako,jako...
-
Evo, bila sam na Sv Duh na još jednom ctg-u i zaboravili me tamo, sat i 10 minuta sam ležela na boku, skoro sam krepala. Imala sam barem 4 poštena truda tokom ctg-a i on nije ništa zabilježio :shock: ? Kako je to moguće? Moja mama je bila sa mnom prije toga kod kuća, troje djece je rodila i kaže da fakat imam prave trudove, svakih 10 min, točne ko vurica. I sutra opet tamo na još jedan! Uf! A niš mi ne vjeruju.
-
možda su ctg loše namjestili
Prije nego ih kreneš uvjeravati da ti stvarno već jako dugo imaš jake trudove, razmisli da li si se se već odlučila na drip, jer će ti najverojatnije to ponuditi kao rješanje. Nemoj pristati samo da im udovoljiš ili iz nekog drugog banalnog razloga, nego samo ako ti to želiš, i prethodno si o tome dobro razmislila.
Otvorena nisi ništa ?
-
ja sam imala trudove 2 dana prije poroda i rodila sam bez dripa, nadam se da ćeš brzo rodit, jer kad ugledaš svoje malo zlato zaboravit ćeš na sve bolove. Sretno
-
Rodila ja. U nedjelju još. Pišem kad stignem priču, sad DOJIM. Uf! Iz jedne brige u drugu
-
čestitam UdavDave
-
-
UD, pa bas sam cesto mislila na tebe ovih dana, prvo intenzivna diskusija o trudovima a onda nam UD nestade
iako nije bilo tesko zbrojiti 2 i 2, drago mi je da si se javila i jedva cekam tvoju pricu s poroda!
cestitam ti od srca
-
cure, ajmo na cestitanja :D
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...242774#1242774
a ja cu ovaj topik zakljucati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma